Her får du Norges billigste blekkpatroner

Alle har en skriver – og kanskje du også har fått deg en 3D-skriver. Og ingenting er verre enn å gå tom for blekkpatroner når du trenger skriveren som mest! Men hvor får man de billigst blekkpatronene i Norge? Vi har gått grundig til verks, og sammenlignet totalt 4 av Norges billigste selgere av blekkpatroner; Dustin Home, InkMann, nykommeren 112Ink, og den smått legendariske InkClub. Til hjelp har vi brukt Priskrig – et verktøy for å sammenligne priser i to nettbutikker innen en gitt kategori.

Etter en kort gjennomgang av siden, konkluderte vi kjapt med at Ink112 nok ikke kom til å bli den billigste i testen, så vi satt først ut Ink112 mot InkClub. Dette ble resultatet:

inkclubvs112ink

 

Deretter tok vi Dustin Home mot InkMann, og fikk dette resultatet i favør InkMann:

dustinvsinkmann

 

Vi satt deretter de to vinnerne; InkClub og InkMann opp mot hverandre i en konkurranse om førsteplassen. InkClub mot InkMann – en duell InkMann tilsynelatende gikk soleklart best ut av.

inkclubvsinkmann

 

Tilsynelatende, fordi alt er ikke helt som det kan se ut som ved første øyekast. InkMan er riktignok billigere i 49% av tilfellene, men det viktige her er hvor mye billigere…

 

Slik blir InkClub 12% billigere – alltid

sammenligneblekk

For selv om InkMann er billigere enn InkClub, er de ikke så mye billigere. Med et litt sleipt triks, får du nemlig prisene enda mer ned!

Slik gjør du det med Re:member

  1. Bestill et Re:member-kredittkort her, helt gratis om du ikke allerede har et selv (klikk her for å lese mer om Remember Mastercard).
  2. Logg inn på din konto hos Re:member med ditt Re:member Mastercard og klikk deg over til Re:member Rewards.
  3. Velg InkClub inne på Re:member Rewards, og gjennomfør ditt kjøp – husk å betale med ditt Re:member Mastercard.
  4. Pengene vil bli kreditert din konto av Re:member etter kjøpet er gjort. Re:member er et kredittkort, så rabatten blir trukket fra på din gjeldssaldo hos Re:member. Altså er dette en såkalt “cashback-rabatt“.

Trumf + EuroBonus = Godt alternativ

Har du ikke Re:member Mastercard, eller ikke ønsker å bestille deg et? Fortvil ikke – det er fortsatt håp. For også kunder hos Trumf nyter godt av 12% rabatt hos InkClub gjennom kundefordelsprogrammet Via Trumf. Enten du har et Trumf VISA, eller er vanlig Trumf-medlem og har tilknyttet medlemskapet til ditt Ikano VISA, Shell Mastercard eller et annet kredittkort, får du 12% rabatt hos InkClub når du gjennomfører kjøpet Via Trumf med kredittkortet. Følg instruksjonene på samme måte som for Re:member Mastercard; logg inn, velg InkClub, gjør kjøpet med et registrert kredittkort.

Husk på at den beste måten å utnytte Trumfbonus på, er å konvertere bonusen til EuroBonus-poeng.

Betaler du i tillegg for kjøpet med et av kortene til SAS EuroBonus American Express (enten SAS EuroBonus American Express ClassicSAS EuroBonus American Express Premium eller SAS EuroBonus American Express Platinum) får du 10 (med Classic), 15 (med Premium) eller 20 (med Platinum) EuroBonus-poeng for hver 100 kroner du bruker.

Kjøper du blekkpatroner for 500 kroner med et SAS EuroBonus American Express Platinum som er registrert hos Trumf, får du altså 100 EuroBonus-poeng + 12% cashback-rabatt. Hver krone hos Trumf blir til 13,89 EuroBonus-poeng. Altså ender du totalt opp med 100 + 833,4 = 933,4 EuroBonus-poeng på en 500-lapp du uansett ville brukt på blekkpatroner.

10% rabatt med Santander

Vil du heller bruke et kredittkort fra Santander, får du kun 10% rabatt (også i form av cashback), men du har fire alternativer;

  1. Santader Red VISA
  2. Gebyrfri VISA
  3. Manchester United VISA
  4. Flexi VISA

Med Santander må du logge deg inn via Santander Kickback – Santanders eget kundefordelsprogram. Ellers fungerer cashback på InkClub helt likt hos Santander som hos alle de andre.

Privacy Policy