Manchester United VISA

Manchester United VISA
Santander Consumer Bank

Reise- og avbestillingsforsikring Rabatter og fordeler knyttet til Man.U Santanders eget fordelsprogram Andre rabatter

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 50 dager
Aldersgrense 20 - 100 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 21,50%
Søk her

Manchester United VISA tilbys av Santander Consumer Bank, som er en internasjonal storbank. Dette kortet har en maksimal kredittramme på 100 000 kr, noe som er ganske bra og på linje med flere andre kort i bransjen og høyere enn en del også.

Fordeler

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Rabatter og fordeler knyttet til Man.U
  • Santanders eget fordelsprogram
  • Andre rabatter

Ulemper

  • Høyt gebyr på kontantuttak
  • Gebyr for inaktivt kort

Aldersgrensen på Manchester United VISA er 20 år, og bruksområdet er som navnet tilsier mye knyttet til Manchester United. For yngre fans må det enten litt ventetid til, eller at foreldrene skaffer seg et slikt kort. Fordelene er både knyttet til Santanders eget program og til spesielle rabatter tilknyttet fotballaget, perfekt for dedikerte fans.

Kortets årlige nominelle rente er 21,5%.

Fordeler med Manchester United VISA

Dette kortet har en relativt høy kredittramme, noe som kan være en fordel om en får en høy uforutsett utgift eller planlegger en weekendtur til Manchester for hele familien, med besøk på Old Trafford lagt inn.

Kortet har som nevnt flere fordeler knyttet til Manchester United, som rabatt på medlemskap i supporterklubben og på Old Trafford, mulighet til å bestille billetter til hjemmekamper via billettkontoret i England og rabatt i Manchester Uniteds offisielle nettbutikk.

I tillegg til disse spesielle rabattene får du Santanders eget rabattopplegg, med cashback fra over 200 nettsteder gjennom deres Kickback-program. I tillegg får du rabatter på restaurant, sko og hotell. Til sammen er dette fordelsprogrammet veldig generøst, og om du utnytter det til det fulle er det etter hvert mye å spare.

Den rentefrie perioden er opptil 50 dager. Dette er litt lengre enn normalen, og gir deg ekstra tid på deg til å betale regningen og unngå rentekostnader, enten du trengte et lite lån til å betale bilverkstedet eller akkurat bestilte familiens ferietur.

For dem som bruker kortet til ferieturer er det verdt å merke seg at du får med reiseforsikring når minst 50% av transportkostnadene er betalt med kortet. På denne måten slipper du å tenke på å skaffe en reiseforsikring, den ordnes samtidig som reisen bestilles.

Aldersgrensen er 20 år, noe som er litt lavere enn normalen. Dette er positivt for unge fans, som også får rabatter så prisen for å se favorittlaget spille blir for høy. Kanskje en til og med kan ta seg råd til en ekstra tur? En bør dog passe på å betale saldoen i tide, for renten er litt høy. Det er imidlertid ikke noe års- eller varekjøpsgebyr, så dette kortet er billig å ha og bruke.

Ulemper med Manchester United VISA

Som nevnt er den nominelle renten 21,5%, noe som ikke er avskrekkende høyt, men litt høyere enn vanlig, og det kan fort bli dyrt om du ikke passer på å betale i tide. Dette gjør at kortet passer best for disiplinerte kunder. Hvis du bruker kortet som et lån som betales tilbake over tid bør du se på et kort med lavere rente, som Santander Red.

Det er også litt gebyrer med dette kortet, f. eks. etableringsgebyr på 99 kr. Dette er riktignok en lav engangsavgift, men det kan være litt irriterende å måtte betale for noe andre kort gir deg gratis. Det er også et gebyr på 149 kr hvis du ikke bruker kortet på et år. Igjen er det et lite beløp, og du får beskjed i god tid så du rekker å bruke kortet og unngå avgiften.

Kontantuttak er den største ulempen med dette kortet. Enkelte kort, som Norwegian-kortet, gir deg gratis kontantuttak i utlandet, mens dette kortet har avgift på 40 kr + 1% av beløpet for kontantuttak.

Hvem passer Manchester United VISA for

Mange av dette kortets fordeler er knyttet til Manchester United, så for å få maks fordeler er det en fordel om en selv eller ens barn er fan av laget. Kortet gir deg både spesielle fordeler og Santanders Kickback-program, så dette kortet kan brukes både til netthandel og når du skal se favorittlaget spille. Reiseforsikringen og hotellrabattene gjør at det også passer godt til andre ferier.

Renten er litt høy, så det er viktig å være en disiplinert bruker, ellers kan kostnadene fort bli store.

Manchester United VISA
Santander Consumer Bank

Reise- og avbestillingsforsikring Rabatter og fordeler knyttet til Man.U Santanders eget fordelsprogram Andre rabatter

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 50 dager
Aldersgrense 20 - 100 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 21,50%
Søk her
Privacy Policy