Santander Red

Santander Red
Santander Consumer Bank

Lav rente Lite gebyrer Kickback og rabatter

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 50 dager
Aldersgrense 20 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 14,89%
Søk her

Santander Red er et kredittkort som tilbys av Santander Consumer Bank. Den er en del av Banco Santander, en stor bank internasjonalt. I Norge har de blant annet kjøpt opp GE Money Bank, og skiftet da navn til Santander Consumer Bank.

Fordeler

  • Lav rente
  • Lite gebyrer
  • Kickback og rabatter

Ulemper

  • Ikke reise- eller avbestillingsforsikring
  • Renten løper fra kjøpsdato om du ikke betaler ved forfall
  • Gebyr ved inaktivitet

Med Santander Red kan du få en kredittramme på opptil 100 000 kr, noe som er et bra beløp og er ganske vanlig i bransjen. Du må være minst 20 år gammel for å få dette kortet, noe som er litt under det vanlige.

Den nominelle renten er 14,89%, noe som er lavere enn de fleste kredittkort og i noen tilfeller lavere enn andre lån uten sikkerhet! Dette kortet kan altså egne seg til et lite lån som du kan betale ned over lengre tid, i tillegg til at du får rabatter som gjør at du kan bruke kortet i det daglige. Den lave renten gjør også kortet ideelt for å enten spe litt på økonomien en måned eller to, eller for å unne deg det lille ekstra selv om skatten ikke er tilbakebetalt helt enda.

Fordeler med Santander Red

Santander Red har en relativt høy kredittramme på 100 000 kr. En bør huske på at en ofte ikke får maks kredittramme etter første søknad, men en må være en god betaler en stund før de gir deg maks kreditt.

Med Santander Red får man tilgang til Santanders cashback-program, Kickback. Med dette får du igjen penger når du handler hos over 200 nettbutikker. I tillegg får du gode tilbud på ting som restaurant, sko og hotell.

Du kan få opptil 50 dagers betalingsutsettelse, og sammen med den lave renten blir dette et svært gunstig tilbud. Det er også null års- og etableringsgebyr, null gebyr på varekjøp og lavt gebyr på kontantuttak.

Aldersgrensen er på 20 år, så dette er et gunstig kort for unge. Med den lave renten er det et fint kort å lære seg kredittkortbruk med, siden du ikke blir sittende med store renteutgifter om du skulle overvurdere deg selv og handle for litt mer enn du egentlig burde.

Ulemper med Santander Red

Santander Red har svært lave renter sammenlignet med mange kredittkort, men det må veies opp for i form av at andre fordeler er tatt bort. Santander Red har for eksempel ikke en reise- og avbestillingsforsikring, noe som er en ulempe. Om en reiser mye bør en da heller bruke et kort med egen reise- og avbestillingsforsikring eller ha en egen reiseforsikring.

Selv om Santanders gebyrer jevnt over er lave er det noen få ulemper med dem. Enkelte andre kort har f. eks. gratis kontantuttak, enten bare i utlandet eller både Norge og utlandet, noe Santander Red ikke har. Den lave renten kan imidlertid sies å veie litt opp for dette. Et annet gebyr er administrasjonsgebyret ved inaktivt kort. Det er bare på 149 kr i året, men det kan oppleves som irriterende å skulle måtte betale for å ikke bruke kortet sitt. Når det er sagt, så får du beskjed fra Santander om dette i god tid, slik at du kan bruke kortet og unngå gebyret.

Hvem passer Santander Red for

Santander Red passer godt for bruk i det daglige, enten det er å slå til på et godt tilbud, vaskemaskinen går i stykker eller du ønsker den økte sikkerheten et kredittkort gir netthandel. Med den lave renten kan Santander Red også egne seg som et lite lån for å dekke en større uforutsett utgift, siden det i enkelte tilfeller faktisk kan ha bedre vilkår og betingelser enn et lån uten sikkerhet. Dette er en mulighet en definitivt bør sjekke.

Kortets nedre aldersgrense er 20 år, så dette kortet kan brukes av alle aldersgrupper. Med den lave renten er det et gunstig første kort, siden en kan lære seg kredittkortbruk uten risikoen for store renteutgifter.

Santander Red
Santander Consumer Bank

Lav rente Lite gebyrer Kickback og rabatter

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 50 dager
Aldersgrense 20 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 14,89%
Søk her
Privacy Policy