AXO Finans

AXO Finans
Lånebeløp: 10 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 6,39%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

AXO Finans er en relativt ny låneformidler som samarbeider med flere store banker og kredittselskaper. Du kan søke om lån gjennom AXO Finans og få lånetilbud fra flere banker samtidig, selv om du bare har sendt en søknad og foretatt en kredittvurdering.

Fordeler

  • Trivelig og hjelpsom kundeservice.
  • Godkjenner mange søknader.
  • En kan signere med BankID.

Ulemper

  • Lav popularitet.
  • Dårlige åpningstider.
  • Godtar ikke betalingsanmerkninger.

Popularitet

AXO Finans har ikke vært så populære, og selskapet kan virke litt anonymt sammenlignet med konkurrentene og man får kanskje ikke følelsen av at dette er et veldig seriøst selskap. Skinnet kan imidlertid bedra, noe det definitivt gjør i dette tilfellet. Dette er en god tjeneste som godt tåler sammenligningen med andre selskap.

Godkjente søknader hos AXO Finans

Som sagt, gi AXO Finans en sjanse om du er ute etter et rimelig forbrukslån, for det er relativt stor sjanse for at søknaden blir godkjent. AXO er som nevnt en låneformidler, og når søknaden sendes ut til flere banker og kredittselskaper øker sjansen for å få innvilget den.

Trygghet og service

AXO Finans er en relativt ny låneformidler, og på grunn av det er det vanskelig å bedømme driften av selskapet, siden de første tallene ofte ikke forteller hele sannheten. Det skal dog nevnes at flere store banker har inngått avtale med AXO, noe som er imponerende og kan tolkes som et kvalitetstegn. I skrivende stund lister de følgende banker som sine samarbeidspartnere: DNB, Santander, Resurs Bank, Bank Norwegian, Bluestep Finans og Komplett Bank.

AXO Finans formdler lån

Når det gjelder selskapets kundeservice er den avgrenset til å gjelde vanlig arbeidstid, noe som er ganske vanlig i bransjen. Det er allikevel et minus for kunder som ofte selv er på jobb mens kundeservice er åpen, men det skal sies at kundepersonellet er veldig hyggelige og hjelpsomme og svarer veldig raskt.

Vilkår og kvalitet

AXO Finans har stort sett helt vanlige vilkår for sine kunder. De godtar overhodet ikke betalingsanmerkninger eller løpende inkasso og en må minimum ha 200 000 kr i inntekt.

Kvaliteten på hjemmesiden er ikke så god som den kunne vært, selv om den er informativ og godt strukturert. Det er noe vanskelig å finne åpningstider hos kundeservice og den grafiske profilen er ikke den beste, men dette påvirker ikke det faktum at selve tjenesten er god. Du får også hjelp ved refinansiering, slik at det er lett å samle all gjeld i et lån uten sikkerhet.

Renten fastsettes av den enkelte bank, så det er lurt å sammenligne tilbudene du får, slik at du kan velge det alternativet og den renten som passer deg og din situasjon best.

Søknader som mottas innen kl. 16 på en ukedag behandles som regel samme dag, og du får rask tilbakemelding. Hvis en eller flere banker bruker lengre tid på å behandle søknaden din får du beskjed om dette. Ved elektronisk legitimering og signering kan du få pengene på konto allerede dagen etter at du sendte inn søknaden. Imidlertid godtar ikke alle banker elektronisk signering, og det vil da kunne ta 5 virkedager før pengene er på konto.

Som nevnt må du ha minimum 200 000 kr i inntekt og ingen betalingsanmerkninger eller løpende inkasso. Du må også være over 18 år gammel, og ha bodd i Norge i minst 3 år.

AXO Finans
Lånebeløp: 10 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy