Forbrukslån

Forbrukslån kan gi deg økonomisk frihet. Du kan låne opptil 500.000. Gjennom Axo Finans behandles søknaden av 21 banker, og du får det beste tilbudet.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Vi hjelper deg med å finne det beste tilbudet ved å sammenligne tilbud fra opptil 21 banker og långivere. På våre hjemmesider kan du søk lån uten sikkerhet fra 10.000 og opptil 500.000 kroner. Det eneste du trenger å gjøre er å sende oss en lånesøknad, så tar vi oss av resten.

Å søke forbrukslån gjennom Axo Finans er helt uforpliktende og medfører ingen kostnader for deg som kunde.

Nedbetalingstiden velger du selv, fra ett til 15 år. Du kan når som helst gjøre ekstra innbetalinger eller innfri lånet i sin helhet. Det er ingen kostnader forbundet med dette. For nedbetalingstid over 5 år vil bankene normalt kreve at du refinansierer eksisterende gjeld.

Les mer om refinansiering

Slik fungerer forbrukslån hos Axo Finans:

søk forbrukslån hos axo finans

1. Du fyller ut vårt søknadsskjema

søk forbrukslån hos flere banker samtidig

2. Vi sender søknaden til våre bankpartnere

3. Du mottar det beste lånetilbudet

Hånd som får utbetalt lån

4. Pengene utbetales i løpet av kort tid

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg

Lån til det du selv ønsker

Axofinans hjelper deg med lån til det du selv ønsker

Hva er viktigst for deg? Noen ønsker seg mulighet til å realisere planer eller gjøre noe de lenge har drømt om - andre er mer opptatt av hus, hage, familie og livssituasjon. Axo Finans er her for deg som trenger hjelp til å finne det beste lånetilbudet blant flere banker.

Et forbrukslån gir gode muligheter til å realisere planer som er viktige for deg. Kanskje du drømmer om å reise på ferie? Eller har du behov for å finansiere drømmebryllupet? Da kan et forbrukslån være løsningen.

Få oversikt over gjelden din med gjeldsregistrene

I 2019 ble tre nye gjeldsregistre etablert i Norge, som skal bidra til å synliggjøre nordmenns privatgjeld og motvirke mislighold av lån.

Ved å logge deg inn i gjeldsregistrene får du en samlet oversikt over gjelden din og hvilken rente du har i dag. Du kan sammenligne renten du betaler i dag med den du får gjennom Axo Finans. Dersom du har flere lån gjør du lurt i å samle gjelden i et felles lån, og slik kutte doble utgifter og gebyrer. Når du søker om refinansiering gjennom Axo Finans sammenligner vi bankene for deg, slik at du får det beste lånetilbudet tilpasset ditt behov.

Banken du får lån hos samler lånene for deg i det nye lånetilbudet.

Hvem får lån hos oss?

Du trenger ikke stille med sikkerhet eller egenkapital når søker lån hos oss, men for å få innvilget lånet må du oppfylle følgende kriterier:

rød avkryssning Ha fylt 23 år

rød avkryssning Ha en registrert liknet inntekt

rød avkryssning Ingen aktive inkassosaker


Refinansiere gjeld

Axo Finans hjelper deg med å refinansiere gjeld

Refinansiering handler om å erstatte ett eller flere lån med et nytt lån med bedre betingelser. Dette innebærer blant annet å få bedre rentevilkår, lavere og færre gebyrer samt en mer fleksibel nedbetalingsplan. Refinansiering er spesielt gunstig for personer som har flere forskjellige lån, for eksempel kjøp på avbetaling, andre forbrukslån eller flere kredittkort.

Ved å samle all gjeld i ett enkelt refinansieringslån, kan man kutte alle doble utgifter som faktura- og termingebyr og redusere renten.

I tillegg til den økonomiske gevinsten kan refinansiering gi deg en ryddigere gjeldsoversikt, og gjøre deg mer attraktiv som låntaker. Det er derfor smart å vurdere refinansiering av forbruksgjeld i forkant av en lånesøknad, uansett om du har betalingsproblemer eller ikke.

Axo Finans hjelper deg på vei mot den beste renten

Vår sammenligningstjeneste har som mål å finne det beste lånet på vegne av våre kunder. Dette får vi til ved å sende den samme søknaden til flere forskjellige banker og långivere samtidig.

Långiverne vet at de konkurrerer om å få den samme kunden, og vil derfor strekke seg litt ekstra for å gi et godt tilbud. Axo Finans sammenligner tilbudene som kommer i retur, og presenterer det beste tilbudet for deg, låntakeren.

Vanlige spørsmål og svar om forbrukslån

 • Hva er forbrukslån?

  Et forbrukslån er en lånetype hvor det ikke stilles krav til sikkerhet. Dette gjør et forbrukslån ulikt et boliglån, hvor boligen står som sikkerhet på lånet og banken har mulighet til å ta pant i boligen ved mislighold av lånet.

 • Hvem kan søke om forbrukslån?

  I utgangspunktet kan hvem som helst sende inn en lånesøknad til Axo Finans. For at søknaden skal bli innvilget stiller vi imidlertid noen minstekrav:

  Du må ha en registrert liknet inntekt

  ● Du kan ikke ha noen aktive inkassosaker
  ● Du må ha fylt 23 år

  Et alternativ er å søke med en medlånetaker. Dette vil normalt øke sjansene dine til å få godkjent en søknad da dere er to om minstekravene.

 • Hvordan søker jeg?

  Å søke forbrukslån gjennom Axo Finans er enkelt, effektivt og uforpliktende. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vår elektroniske søknad med all nødvendig informasjon, så tar vi på oss jobben med å sende den videre til våre samarbeidspartnere. Så snart alle bankene har vurdert søknaden, sender vi det beste tilbudet til deg.

  Ved å benytte BankID korter du ned søknadsprosessen. Du kan også sende lånedokumenter via postgang, men da må en forvente at det tar litt lengre tid å få utbetalt pengene.

 • Hva kan jeg få i lån?

  Gjennom Axo Finans kan du få opptil 500.000 kroner i forbrukslån. Det er banken som avgjør hvilken lånesum du blir tilbudt.

 • Hvilken rente kan jeg få?

  Renten som tilbys er personlig og avgjøres av den enkelte bank. Vi kan derfor ikke si hvilken rente du får tilbudt før etter du har sendt inn en søknad.

  For å få en oversikt over hvilken rente du kan forvente deg anbefaler vi at du benytter deg av vår lånekalkulator. Denne gir deg en estimert månedskostnad. Velg mellom lav, middels og høy rente for å få en realistisk oversikt.

 • Hvor mye koster et forbrukslån?

  Det er renten og gebyrene som bestemmer hvor mye forbrukslånet koster. Ettersom hvert tilbud er personlig, vil kostnaden variere fra bank til bank. Kostnadene knyttet til lånet blir presentert sammen med lånetilbudet.

 • Hvordan få lavere rente på forbrukslån?

  Det er en rekke ting du kan gjøre for å få tilbud om en lavere rente. Har du for eksempel forbruks- og kredittgjeld fra før av, gjør du lurt i å refinansiere gjelden. På denne måten samler du all usikret gjeld i et nytt lån og kutter ut doble renter og gebyrer.

  For å få lavest mulig rente bør du også sammenligne lånetilbud hos ulike långivere. Dette gjør Axo Finans for deg. Slik kan du være sikker på at du får det beste lånet for deg.

 • Hvordan betaler jeg ned lånet?

  Et forbrukslån gjennom Axo Finans er et annuitetslån med nedbetalingstid fra 1-15 år. Det betyr at du får en nedbetalingsplan med et fast terminbeløp hver måned. Du kan når som helst betale inn større terminbeløp eller lånet i sin helhet. Det er ingen ekstra kostnad forbundet med dette.

  Mange banker tilbyr også rentefri betalingsutsettelse, men dette varierer fra långiver til långiver.

 • Hvem er Axo Finans?

  Axo Finans er en finansagent og vår oppgave er å finne det beste og billigste forbrukslånet på vegne av hver enkelt låntaker. Virksomheten vår er regulert av Finanstilsynet, noe som innebærer at vi ikke har anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre bankpartnere. For deg som kunde betyr det at tjenesten vår er gratis.

 • Hvorfor bør jeg velge Axo Finans?

  Fordelen med å søke forbrukslån gjennom Axo Finans er at du får søknaden vurdert av flere banker samtidig, vanligvis i løpet av samme virkedag. Slik sparer du både tid og penger. Du får svar på søknaden innen kort tid, vanligvis på dagen. Tilbudet er uforpliktende og står åpent i 30 dager.


Gunstig forbrukslån fra Axo Finans

Husk: Din søknad er helt uforpliktende.

Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit