Centum forbrukslån

Centum forbrukslån
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 6,99%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

Centum Finans er agent for flere banker, og formidler flere typer lån, blant annet forbrukslån. Du kan låne inntil 500 000 kr, og renten starter på 6,99%. Du kan betale tilbake over opp til 10 år, avhengig av størrelsen på lånet.

Fordeler

  • Høyt maksbeløp
  • Stort antall banker
  • Kundeservice alle dager
  • Lav aldersgrense

Ulemper

  • Litt lang tid før utbetaling (innen 3 virkedager)
  • Samarbeider med en del mindre kjente banker

Popularitet

Centum samarbeider med hele 12 banker, noen av dem store og velkjente merkenavn. At søknaden din når flere långivere er en fordel, siden du kun trenger å fylle ut en søknad. Centum samarbeider med blant annet Santander Consumer Bank, Svea Finans, Bank Norwegian, Komplett Bank, BB Finans, Collector Bank, Ikano Bank, yA Bank, Nordax Bank, AS Financiering og Ekspress Bank. Ikke alle av Centums samarbeidspartnere er like godt kjente, og dette kan oppleves som en ulempe. Alle må imidlertid følge norsk lov, som gir et sterkt forbrukervern, og selv om de ikke er kjente for alle betyr ikke dette at det ikke er trygt å bruke dem.

Godkjente søknader

Centum samarbeider som sagt med hele 12 banker, noe som øker sjansen din for å få lån hos minst en av dem. Husk imidlertid at et eventuelt tilbud gis etter en evaluering av økonomien din, og at det foretas kredittsjekk av deg. Hvis du har bedt om et høyere lån enn det du kan betale tilbake blir det vanskelig å få lån.

Trygghet og service

Som nevnt er ikke alle Centums samarbeidspartnere like kjente, men alle reguleres av norsk lov, og en kan føle seg helt trygg når man låner gjennom dem. Du kan også bruke Bank-ID til å signere lånepapirene dine elektronisk, og på denne måten går prosessen både raskt og sikkert. Det kan ta opptil 3 virkedager før lånet blir utbetalt, noe som er litt negativt, men som fortsatt er ganske raskt hvis du ikke trenger pengene på dagen.

Kundeservice er åpen alle dager, noe som er et stort pluss. Åpningstiden er utover vanlig arbeidstid, så med Centum slipper du å bruke lunsjpausen på å snakke med kundeservice, med mindre det er det som passer deg best.

Vilkår og kvalitet

Vilkårene er de samme som hos en god del andre långivere og låneformidlere, og er ganske milde. Du må være minst 18 år gammel og tjene minst 120 000 kr brutto i året. Dette er lavere krav enn hos en del andre långivere. Du kan ikke være arbeidsledig og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Det er alltid lurt å betale misligholdt gjeld før en tar opp ny, og betalingsanmerkninger slettes så snart det utestående kravet er betalt.

Centum forbrukslån
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy