Flexi VISA

Flexi VISA
Santander Consumer Bank

Høy, fast bonus Godt fordelsprogram og andre rabatter Høy kredittgrense

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 50 dager
Aldersgrense 20 - 100 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 21,50%
Søk her

Flexi VISA tilbys av Santander Consumer Bank, som er en internasjonal storbank. Kortet har en maks kredittramme på 100 000 kr, hvilket er bra om enn litt vanlig i bransjen, og en nedre aldersgrense på 20 år.

Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349.

Fordeler

  • Høy, fast bonus
  • Godt fordelsprogram og andre rabatter
  • Høy kredittgrense

Ulemper

  • Ikke reise- eller avbestillingsforsikring
  • Gebyr ved inaktivitet

Flexi VISA gir deg 4% rabatt på en valgfri kategori som kan endres hver måned, i tillegg til Santanders cashback-program Kickback, samt rabatter på ting som restaurant. Her kan du altså tilpasse kortets egenskaper til din egen bruk.

Den nominelle renten er 21,5%, noe som er litt høyt, og krever en disiplinert bruker som sørger for å betale i tide, ellers kan det å ha kortet fort bli en dyr affære.

Fordeler med Flexi VISA

Dette kortet har en maks kredittramme på 100 000 kr, noe som, dog ganske vanlig i kredittkortbransjen, er et relativt høyt beløp. Dette er en fordel, siden det kan hjelpe deg med også store uforutsette utgifter.

Siden kortet tilbys av Santander Consumer Bank får du tilgang til deres Kickback-program, som gir deg cashback når du handler fra over 200 forskjellige nettsteder. I tillegg til dette får du rabatt på flere restauranter, samt 4% bonus i form av rabatt innen en spesifikk kategori.

Kategoriene du kan velge mellom er klær og sko, sportsutstyr, bensin, flyreiser og elektronikk. Du kan bytte mellom kategoriene en gang i måneden, og på den måten tilpasse kortet til ditt eget behov. Om du velger ”bensin” bør du passe på å bruke Flexi VISA sammen med bonuskort fra den bensinstasjonen du bruker mest, om de har et, for å maksimere rabatten du får.

Den nedre aldersgrensen for å få dette kredittkortet er 20 år, så også unge kan dra nytte av fordelene. Renten gjør imidlertid at en må være en disiplinert bruker, så om du skal skaffe ditt første kort og ikke har mye erfaring med å håndtere penger kan et kort med lavere rente, som Santander Red, være et godt alternativ. Den maksimale rentefrie perioden er dog 50 dager, så du har litt tid på deg til å betale tilbake.

Ulemper med Flexi VISA

Det er noen ulemper med Flexi VISA, som f. eks. at det ikke tilbyr en egen reiseforsikring. Flere kredittkort tilbyr dette når en betaler minst 50% av transportutgiftene med kortet, så sammenlignet med andre kort et dette en ulempe. Du kan også få maks 200 kr måneden eller 2000 kr per år utbetalt i bonuser, så selv om du får bonus på flybilletter kan det fort bli dyrere å skulle betale reisen med Flexi VISA og kjøpe egen reiseforsikring enn å bruke et annet kort.

Det er ikke gebyr på varekjøp, men det er et lite gebyr på kontantuttak. Det er ikke en veldig stor kostnad, men sammenlignet med andre kort som tilbyr både reiseforsikring og gebyrfritt kontantuttak i utlandet er dette en ulempe. Du må også betale et gebyr hvis du ikke bruker kortet. Det er riktignok kun 149 kr i året, men det kan oppleves irriterende å måtte betale for å ikke bruke kortet.

Renten er også litt høyere enn andre kort, så her må en være påpasselig med å betale i tide. Hvis du skal bruke kortet som et lite lån som du betaler ned over lengre tid bør du velge et kort med lavere rente. Om du skulle måtte la betalingen forfalle en måned beregnes også renten fra kjøpsdato, så her bør en passe på så det ikke blir for dyrt.

Flexi VISA
Santander Consumer Bank

Høy, fast bonus Godt fordelsprogram og andre rabatter Høy kredittgrense

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 50 dager
Aldersgrense 20 - 100 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 21,50%
Søk her
Privacy Policy