Re:member MasterCard kredittkort

Re:member MasterCard kredittkort

Høy kredittramme Reiseforsikring Muligheter for store fordeler Du kan selv velge MasterCard eller VISA

Maks kreditt 150 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 18 - 100 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 21,62%
Søk her

Re:member er et kredittkort som tilbys av EnterCard, et skandinavisk kredittselskap. Det er en merkevare mange er kjent med, og en av fordelene de tilbyr er at du selv kan velge om du vil ha kortet som VISA eller MasterCard.

Fordeler

  • Høy kredittramme
  • Reiseforsikring
  • Muligheter for store fordeler
  • Du kan selv velge MasterCard eller VISA

Ulemper

  • Ganske høy rente

Den maksimale kredittgrensen for Re:member MasterCard er hele 150 000 kr, noe som er høyt for et kredittkort. Du kan også søke fra du er 18 år, i motsetning til flere andre kort der du må være fra 20 og oppover. Dette er først og fremst et cashback kredittkort, som gjennom et ”Rewardprogram” gir deg opp til 25% cashback i utvalgte nettbutikker der du handler med kortet.

Rabattene som tilbys gjør at kortet passer bedre til planlagte enn dagligdagse innkjøp, og med en nominell rente på 21,62% per år (noe lavere hvis du har kort med årspris) bør du være disiplinert i bruken.

Fordeler med re:member

Dette kortet har en høy kredittramme, hvilket er en stor fordel. Den rentefrie perioden er også 45 dager lang, hvilket er lengre enn det vanlige i bransjen, så her har du god tid til å betale ned selv større innkjøp.

Kortet gir gode tilbud i form av rabatter og cashback i utvalgte nettbutikker, og du kan få opptil hele 25% cashback i enkelte butikker. Dette er et veldig bra tilbud. Du får også en god reiseforsikring som dekker opptil tre medreisende hvis du betaler minst 50% av transportutgiftene med kortet, og muligheten til å kjøpe flere forsikringer om du skulle ønske dette, blant annet betalingsforsikring.

Re:member MasterCard har en av de laveste aldersgrensene på kun 18 år. Her er det altså mulighet for selv de unge å skaffe seg et kredittkort med gode fordeler. Kortet har også lite gebyrer på vanlig bruk, så her trenger du ikke være redd for å bruke kortet.

Ulemper med re:member

Den eneste store ulempen med re:member er at renten er nokså høy, spesielt sammenlignet med hva du kan få hos andre kredittselskaper. Det medfører at du bør være svært disiplinert i bruken, og kun kjøpe ting du har penger til eller vil få penger til i løpet av den rentefrie perioden.

Hvem passer re:member for

På grunn av de høye rentene bør en være disiplinert når en bruker re:member MasterCard, ellers kan det fort bli dyrt. Så lenge en passer på å ikke bruke mer enn man har er dette et kort som du kan oppnå flere fordeler med, men siden rabattene og cashback først og fremst fås på nettbutikker er det ikke et kort for dagligdagse innkjøp. Det passer også godt til reise, siden du får en god reiseforsikring, og med mulighet til å kjøpe ekstra forsikringer kan dette skape ekstra trygghet på en hyggelig reise.

Aldersgrensen er blant de laveste en får, så dette kortet passer selv for førstegangsbrukeren. Igjen er det lurt å passe på at kortet ikke brukes til dagligdagse innkjøp, men brukes på en måte som maksimerer fordelene. For alle aldersgrupper er det viktig å være disiplinert, så ikke renteutgiftene hoper seg opp.

Re:member MasterCard kredittkort

Høy kredittramme Reiseforsikring Muligheter for store fordeler Du kan selv velge MasterCard eller VISA

Maks kreditt 150 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 18 - 100 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 21,62%
Søk her
Privacy Policy