Arcadia Finans

Arcadia Finans
Arcadia Finans forbrukslån
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 6,99%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

Arcadia Finans er en nettjeneste som gjør det enklere for forbrukere å finne riktig finansieringsløsning. Søknaden din sendes til en låneformidler, som samarbeider med over 10 ulike långivere. Du kan låne maks 500 000 kr, med en nedbetalingstid på maks 15 år. Renten fastsettes individuelt, men i eksempelet på nettsiden deres er det brukt en rente på 6,99%.

Fordeler

  • Du når flere banker med en søknad
  • Lav aldersgrense
  • Høyt maksbeløp

Ulemper

  • Kun kundesørvis via nettsiden
  • Kan ta litt lang tid før en får pengene

Popularitet

Arcadia Finans er en relativt ny tjeneste, men har allerede rukket å hjelpe flere tusen nordmenn med å finne det billigste forbrukslånet for dem. Selskapet ble grunnlagt i Finland, men har nå også etablert seg i Sverige og Norge.

Godkjente søknader

Som nevnt er Arcadia Finans en nettjeneste som samarbeider med en låneformidler, og de behandler altså ikke søknadene selv. Du når imidlertid flere långivere med en søknad, noe som kan øke sjansene for å få innvilget lån. Vilkårene for å få lån gjennom Arcadia Finans er milde, men maksbeløpet er høyt. Om du har lav inntekt kan det være vanskelig å få låne maksbeløpet, og i så fall kan et lavere lånebeløp eller en medsøker hjelpe deg.

Trygghet og service

Arcadia Finans bruker kryptering for å sikre at personopplysningene dine er beskyttet. Dette er betryggende, spesielt siden opplysningene skal gjennom flere ledd. Det store antallet kunder tyder også på at Arcadia Finans er til å stole på. Tjenesten er også helt gratis, og du kan takke nei til alle tilbud du måtte motta.

Når det kommer til utbetalingen av pengene kan dette ta 1-3 dager etter innvilget lån. Avhengig av hvor raskt långiverne behandler søknaden din kan du altså få pengene raskt på konto, men det kan også ta litt tid.

Kundeservice er kun tilgjengelig via et skjema på nettsiden deres, noe som kan oppleves litt irriterende hvis du vil vite hvordan det står til med søknaden din, men ikke i seg selv en veldig stor ulempe. Når du har inngått en låneavtale er det best å kontakte långiver om du har spørsmål om lånet eller avtalen.

Vilkår og kvalitet

Vilkårene for å få lån gjennom Arcadia Finans er som nevnt ganske milde. En må være minst 18 år gammel, hvilket er mye mildere enn mange andre långivere, som gjerne krever at en må være minst 23 eller 25 år gammel. Du må også være lignet eller ha skattet til Norge i over 3 år, noe som er et helt vanlig krav.

Inntektskravet er også overkommelig, siden brutto årsinntekt må være minst 120 000 kr. Det finnes långivere med lavere krav, men 120 000 kr er ikke et veldig høyt krav. Når man låner er det også viktig at man kan betale tilbake, og med et maksbeløp på 500 000 kr er det viktig å ha økonomien i orden. Hvis en er usikker på om en klarer å betale tilbake lånebeløpet er det best å enten ikke ta opp lånet eller ta opp et mindre lån.

En kan heller ikke låne fra Arcadia Finans med betalingsanmerkninger. Det er best å få slettet betalingsanmerkninger ved å betale det utestående kravet før man tar opp nytt lån. Hvis man ikke betaler kravet blir betalingsanmerkningen som hovedregel slettet etter fire år.

Arcadia Finans
Arcadia Finans forbrukslån
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy