Frogtail

Frogtail
Søk her

Frogtail er en del av Folkefinans, som ble stiftet i 2006, og er et finans- og kredittforetak. De formidler forbrukslån ut opptil 20 000 kr, og planlegger å lansere et kredittkort i løpet av 2016.

Fordeler

  • Rask utbetaling
  • Personlig rente
  • Kun krav om skattet inntekt, ikke beløp

Ulemper

  • Lavt maksbeløp
  • Fast nedbetalingstid

Som låntaker får du personlig rente, altså settes renten etter din personlige økonomi og ikke etter ferdige lånetabeller. Om søknaden din om forbrukslån er godkjent før kl. 13, får du pengene utbetalt i løpet av dagen, noe som gjør Frogtail til en svært fleksibel utlåner for når du trenger pengene raskt.

Popularitet

Frogtail er relativt ny og er ikke blant de mest kjente långiverne. Dette betyr imidlertid ikke at de ikke er av god kvalitet, de er f. eks. lisensiert og under tilsyn av Finanstilsynet, akkurat som de store långiverne. Folkefinans, som Frogtail er en del av, er også større og mer kjent.

Godkjente søknader

Maksbeløpet er litt lavt sammenlignet med andre långivere, noe som kan tilsi at de godkjenner flere søknader. Frogtail har imidlertid fast nedbetalingstid som ikke kan forlenges, og vurderer søkeres økonomi for å se om de klarer å betale ned innen fristen. Om du er i tvil om du har god nok personlig økonomi er det ingen ting i veien for å søke, men du risikerer høy rente og avslag.

Trygghet og service med Frogtail

Frogtail er en del av et større selskap og lisensiert som finans- og kredittforetak. Dette skaper trygghet for deg som kunde, for selv om norsk lovverk i stor grad beskytter forbrukere når det gjelder lån og finansielle spørsmål er det best å ha å gjøre med et seriøst selskap.

Frogtail samarbeidspartnere

Frogtail er også tilknyttet noen av de mest kjente finansinstitusjonene i Norge gjennom samarbeid om formidling av lån og kreditt. Blant annet samarbeider Frogtail med DNB, Ekspress Bank, Collector Bank, Santander Consumer Bank, Svea Direkte, yA BankResurs Bank, Bank Norwegian, Komplett Bank, Ikano Bank, BB Finans og BlueStep.

Kundeservicen er på plass alle hverdager mellom kl. 9 og kl. 17. Dette er ikke de beste åpningstidene i bransjen, spesielt siden du kan risikere å måtte ringe mens du selv er på jobb, men bedre enn enkelte. Du kan dog nå dem på både telefon og epost, så du slipper å stå i telefonkø hele lunsjpausen.

Vilkår og kvalitet

Frogtail har som krav at du må være minst 20 år gammel for å få forbrukslån. Dette er ikke det mildeste alderskravet i bransjen, men fortsatt ganske bra, spesielt med tanke på at det er andre som krever at du er 25 år gammel. De har også et inntektskrav, men ikke at den skal være et spesifikt beløp eller mer. Dette er særlig positivt for dem som har lav inntekt men er flinke til å disponere pengene. Du må også være folkeregistrert i Norge og ikke ha krav som er gått til Namsmannen. Det siste er et veldig vanlig vilkår for lån i Norge, men betalingsanmerkninger slettes så snart kravet er betalt. Flere långivere gir også automatisk avslag om du har en inkassosak gående mot deg, så det er lurt å ta tak i eventuelle problemer før en prøver å ta opp et nytt forbrukslån.

Frogtail
Søk her
Privacy Policy