yA Bank

yA Bank
Ya Bank sin logo finnes på Ya Bank Kredittkort og andre produkter fra Ya Bank
Lånebeløp: 25 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 8,95%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

yA Bank er en norsk bank, med standard bankprodukter, som blant annet forbrukslån. De har siden starten i 2006 hatt over 100 000 kunder, og er kåret til Norgesmester i Bank NM 8 år på rad.

Fordeler

  • Trygg bank
  • Rask behandling av søknaden
  • Du kan signere med BankID
  • Avdragsfrihet i inntil 3 år

Ulemper

  • Høy minimumsgrense for inntekt
  • Godtar ikke betalingsanmerkninger

Popularitet

yA Bank er en norsk bank med over 100 000 kunder. Den er relativt ny, med oppstart i 2006, og såpass mange kunder på den tiden er et godt tegn. Banken har konsesjoner gitt av norske myndigheter og er underlagt norske tilsynsmyndigheter, noe som lover godt.

Godkjente søknader

yA Bank har en relativt lav aldersgrense, sammenlignet med andre låntilbydere. De har dog en høy inntektsgrense, noe som kan virke ekskluderende. For unge med god inntekt kan yA Bank være et godt alternativ. Du får også raskt svar på søknaden din.

Trygghet og service med yA Bank

yA Bank er som nevnt en norsk bank, noe som er betryggende for kundene. Den har også en kapitaldekning på 15%, noe som er ganske solid, og de er medlem av Banksikringsfondet, hvilket sikrer kundene deres. De tilbyr også betalingsforsikring som dekker maks 10 000 kr i måneden ved sykdom og arbeidsledighet.

Servicen er profesjonell og rask, og man kan nå dem på telefon, epost og ved å sende inn spørsmål på nettsiden deres. Åpningstiden på telefon er vanlig kontortid, hvilket er standard i bransjen, selv om det kan oppleves negativt for kunder som selv er på jobb i det tidsrommet. yA Bank er alt i alt en trygg bank med god kundeservice.

Vilkår og kvalitet

yA Bank har stort sett de samme vilkårene som andre banker og kredittselskap når det gjelder forbrukslån. Nedre aldersgrense på 20 år er litt lavere enn mange andre aktører i bransjen, mens inntektskravet på 250 000 kroner i året er noe høyere. Du kan heller ikke ha betalingsanmerkninger.

yA Bank er et godt alternativ om du vil refinansiere smålån og kredittkortgjeld, for med et forbrukslån fra dem får du veldig ofte mindre renteutgifter. Du får raskt svar, og du kan signere med BankID, noe som gjør hele prosessen raskere.

Du kan låne inntil 500 000, og få avdragsfrihet i opptil 3 år. Med en maksimal nedbetalingstid på 15 år blir det også lave månedlige beløp. Etableringsgebyret er på 900 kroner, noe som ikke er spesielt høyt sammenlignet med beløpene du kan låne, og termingebyret er 35 kr. Renten bestemmes ut fra din økonomiske situasjon og størrelsen på lånet.

yA Bank
Ya Bank sin logo finnes på Ya Bank Kredittkort og andre produkter fra Ya Bank
Lånebeløp: 25 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy