Ekspress Bank

Ekspress Bank
Ekspress Bank forbrukslån
Lånebeløp: 5 000 - 50 000 kr
Nomiell rente: 13,99%
Løpetid: Opptil 6 år
Søk her

Ekspress Bank er en norsk filial av et dansk firma som ble opprettet i 1987. Selskapet som eier Ekspress Bank i dag, BNP Paribas, finnes i over 30 land og har omtrent 27 millioner kunder. Ekspress Bank har ulike låneformer, der maksbeløp og prosess varierer litt. Med EkspressPluss kan du låne opp til 100 000 kr, mens når du refinansierer med et Samlelån kan du låne opp til 350 000 kr. På EkspressLån, lånet med lavest maksbeløp, er det en fast nominell rente på 13,99%, mens renten på de to andre låneformene fastsettes individuelt, med 13,49 % som vanligste rente.

Fordeler

  • Lav aldersgrense på EkspressLån
  • Raskt svar
  • Mulighet for betalingsforsikring
  • Ingen inntektsdokumentasjon på lån opp til 20 000 kr

Ulemper

  • Litt høy aldersgrense på EkspressPluss
  • Inntektskravet kan oppleves som høyt

Popularitet

Selskapet som eier Ekspress Bank har som nevnt svært mange kunder over hele verden, og bare i Norge og Danmark behandler banken i overkant av 400 000 søknader årlig. Du kan søke om lån fra Ekspress Bank gjennom nettsidene deres, eller gjennom en låneformidler som Aconto, Centum, Lendo og Real Finans. Ved å bruke en låneformidler søker du hos flere långivere med kun én søknad. Slik sparer du deg for både tid – og penger! Du står selv fritt til å velge hvilket av tilbudene du vil gå for, og forplikter deg ikke til å velge noen av de. Uansett betaler du ingenting. Tjenesten er helt gratis.

Godkjente søknader

Vilkårene hos Ekspress Bank, samt det lavere maksbeløpet, gjør at sjansene for å få innvilget lån kan være høyere hos dem enn en del andre banker. Ved lån opp til 20 000 kr trenger de ikke inntektsdokumentasjon, men dette bør ikke tolkes som at man skal låne selv om man har lavere inntekt enn kravet. Om en er usikker på om økonomien tåler gjelden er det bedre å ikke låne.

Trygghet og service med Ekspress Bank

Ekspress Bank har konsesjon fra norske myndigheter, og er underlagt de samme strenge lovene og reglene som andre banker. Dette gir stor trygghet for forbrukere, siden det norske lovverket er særlig innrettet mot å beskytte forbrukere.

Når det gjelder tilbudet du eventuelt får av Ekspress Bank kommer dette svært raskt, og med EkspressLån får du faktisk svar med det samme og pengene er på konto innen to virkedager. Du trenger heller ikke takke ja til lånet om du skulle ombestemme deg og finne ut at du ikke trengte pengene allikevel.

Kundeservice er tilgjengelig på telefon fra kl. 09 til kl. 18 mandag til fredag. Dette er litt utover vanlig arbeidstid, noe som er en fordel for kunder som har vanlige jobber. Man kan også ta kontakt via epost eller kontaktskjema på nettsiden deres.

Vilkår og kvalitet

Vilkårene for å få lån fra Ekspress Bank varierer som nevnt innledningsvis etter hvilken form for lån du velger. For EkspressLån er aldersgrensen 18 år, noe som er så mildt som aldersvilkåret kan være, siden man må være 18 år gammel for å kunne ta opp lån. Inntekten må være minst 250 000 kr, hvilket er litt høyere enn enkelte andre banker, men fortsatt overkommelig for de fleste. For EkspressPluss er aldersgrensen 23 år. Dette er på sin side et litt høyt krav, som virker utestengende på mange unge låntagere. Med inntektskrav på 350 000 kr er dette lånet først og fremst for dem som er litt eldre og har litt bedre inntekt.

Vilkårene kan oppleves strenge, spesielt med tanke på at maksbeløpet for EkspressPluss er en del lavere enn en del andre långivere. Du får imidlertid fastsatt rente på EkspressLån og vanligvis lav rente på EkspressPluss, så om man oppfyller vilkårene kan man få et gunstig lån.

Det godtas ikke betalingsanmerkninger på noen av låntypene. Dette er et svært vanlig vilkår for forbrukslån, og en bør alltid betale misligholdte lån før en tar opp ny gjeld. Om du trenger å refinansiere og har betalingsanmerkninger kan et lån gjennom f. eks. BlueStep, med sikkerhet i fast eiendom, være en god løsning.

Ekspress Bank
Ekspress Bank forbrukslån
Lånebeløp: 5 000 - 50 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 6 år
Søk her
Privacy Policy