Ikano Lånet

Ikano Lånet
Ikano Bank sitt forbrukslån
Lånebeløp: 25 000 - 300 000 kr
Nomiell rente: 7,90%
Løpetid: Opptil 12 år
Søk her

Ikano Lånet utstedes av Ikano Bank som er en velkjent og trygg bank som har samme eiere som møbelgiganten IKEA. Hos Ikano kan du låne opptil 300,000 kr uten sikkerhet, til renter og vilkår som nærmest er røverkjøp. Du kan også kjøpe låneforsikring gjennom dem, som sørger for at innbetalingen er dekket om du skulle få problemer med å betale på grunn av sykdom eller arbeidsledighet.

Fordeler

  • Trygg og sikker bank
  • Veldig god service
  • Du signerer med BankID

Ulemper

  • Lav popularitet
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger

Popularitet

Ikano er en stor bank som mange kjenner til, men til tross for dette har de vist seg å ikke være så populære. Statistikker viser at de fleste generelt velger mindre kredittselskaper fremfor storbankene, og Ikano Bank tilhører den sistnevnte gruppen.

Godkjente søknader

Mange av dem som faktisk besøker banken velger å søke om forbrukslån, og mange av dem igjen får innvilget disse lånene. Ikano Bank har altså en god prosent godkjente lånesøknader. Dette er en av flere grunner til at mange nordmenn velger å søke om Ikano Lånet fremfor forbrukslån hos dagligbanken.

Trygghet og service

En behøver knapt nok begrunne hvorfor Ikano Bank er en trygg lånegiver. Banken eies av familien Kamprad som eier og grunnla IKEA, noe de fleste vet. Du kan betale lånet ned raskere uten ekstra kostnad, og om du har hatt lån hos dem i 6 måneder og er à jour kan du benytte deg av to betalingsfrie måneder hvert år. De er også behjelpelige om du av ulike årsaker får problemer med betalingen, og tilbyr også lånebeskyttelse, som er en form for forsikring.

Ikano Bank holder høy kvalitet på kundeservicen, og du får profesjonell hjelp. Åpningstidene er ganske gode, men det er et lite minus at man ikke kan ringe når man vil.

Vilkår og kvalitet

Det er samme grunnvilkår hos Ikano Bank som hos andre kredittselskap og banker. Ikano Bank krever dog at du må være over 23 år for å få forbrukslån, og betalingsanmerkninger godtas ikke.

Kvaliteten på Ikanos tjenester holder høy standard, og hjemmesiden deres er enkel, tydelig og informativ, faktisk bedre enn mange storbankers hjemmesider. Det er også et pluss at en legitimerer seg med BankID, så en slipper å sende lånepapirer frem og tilbake.

Som nevnt er det aldersgrense på minst 23 år for å få lån, og du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Du må også ha minimum 200 000 i fast årsinntekt (du kan imidlertid som nevnt over kjøpe en låneforsikring i tilfelle endringer i livssituasjonen), og du må ha bodd i Norge i minst 3 år.

Du trenger ikke ha en medsøker, men spesielt om du søker om høye beløp kan dette være nyttig, da det øker sjansen for at du får innvilget lånet.

Etter at lånesøknaden er godkjent, signert og alle viktige papirer er overlevert og eventuelt signert vil lånet bli utbetalt i løpet av to virkedager. Nominell rente er fra 8,9%, noe som er ganske gunstig.

Ikano Lånet
Ikano Bank sitt forbrukslån
Lånebeløp: 25 000 - 300 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 12 år
Søk her
Privacy Policy