Bank Norwegian forbrukslån

Bank Norwegian forbrukslån
Bank Norwegian forbrukslån
Lånebeløp: 25 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 8,99%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

Bank Norwegian er en svært populær utlåner av forbrukslån, og de er blant dem som godkjenner flest søknader av alle kredittselskaper innen samtlige låneformer. Dette er et trygt selskap med veldig mange fornøyde kunder.

Fordeler

  • Svært populær långiver
  • Godkjenner mange søknader
  • Tilbyr også kredittkort
  • Stort og trygt selskap

Ulemper

  • Godtar ikke betalingsanmerkninger
  • Mindre bra hjemmeside

Popularitet

Bank Norwegian har alltid vært blant de mest populære kredittselskapene som tilbyr forbrukslån. Det har vært litt opp og ned for denne långiveren den siste tiden, men de siste tallene viser at mange for tiden velger Bank Norwegian for å søke om forbrukslån.

Godkjente søknader

Bank Norwegian er vanligvis mye bedre enn de fleste banker og kredittselskap når det gjelder godkjente søknader. Det har vært tilfeller med forandring, men tallene har etter kort tid gått tilbake til det normale, det vil si en svært høy andel godkjente søknader.

Trygghet og service med Bank Norwegian

En kan si at Bank Norwegian er det norske svaret på Virgin Group, som også er et kombinert bank- og flyselskap. Flyselskapet Norwegian er det tredje største lavprisselskapet i Europa, og det er også morselskapet til denne store banken. Du kan kjenne deg helt trygg når du søker om både lån og kredittkort hos Bank Norwegian, men du bør fortsatt, som med alle låneavtaler, være nøye med å lese skikkelig igjennom delene om tjenester og vilkår.

Bank Norwegian tilbyr mye bra service, for eksempel har de en kundetjeneste som er åpen døgnet rundt, syv dager i uken. Vi har gode erfaringer med långiverens kundeservice, men det er tilfeller av misnøye med kundeservicepersonalet om en undersøker det allmenne omdømmet, og det forekommer også innimellom at det er ganske lange telefonkøer. Dette skjer imidlertid med de fleste tjenester når det er stort trykk, og med en døgnåpen kundeservice skal det godt gjøres å ikke kunne finne det perfekte tidspunktet å ringe.

Vilkår og kvalitet

Vilkårene for å få lån hos Bank Norwegian er blant de vanlige når det gjelder forbrukslån. Den nedre aldersgrensen er på 18 år, noe som er bra, men du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Utover dette er det ikke noe spesielt å bite seg merke i.

Bank Norwegian holder jevnt over høy kvalitet, men hjemmesiden holder ikke helt mål med tanke på hvor stort selskapet er. Her burde en lagt ned litt mer tid og penger for å skape en enklere, tydeligere og mer logisk side der besøkende lett finner informasjonen de leter etter. Utfylling av søknadsskjemaet går imidlertid lett, noe som er et stort pluss.

En må ha en minimumsinntekt på 150 000 kroner, og man kan låne opp til 500 000 kroner. Etableringsgebyret er på 950 kroner. Med en effektiv rente på 17,8% på et lån på 65 000 kr over 5 år blir den totale kostnaden 95 872 kroner. Du får svar på søknaden svært raskt, legitimeringen foregår over nettet med BankID, og utbetalingen skjer etter ca. 2 arbeidsdager.

Bank Norwegian forbrukslån
Bank Norwegian forbrukslån
Lånebeløp: 25 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy