Lendo

Lendo
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 7,90%
Løpetid: Opptil 12 år
Søk her

Lendo er en svært populært låneformidler for forbrukslån hvor du kan låne opp til 400 000 kr eller samle flere mindre lån for å senke lånekostnadene gjennom refinansiering. Hos Lendo kan en medsøker øke sjansene dine for å få lån, og du kan alltid få personlig hjelp.

Fordeler

  • En populær låneformidler
  • Trygt og velkjent foretak
  • God kundeservice

Ulemper

  • Lav andel godkjente lån
  • Godtar ikke betalingsanmerkninger
  • Kundeservice er kun åpen i vanlig arbeidstid

Popularitet

Lendo er en svært populær låneformidler som eies av Schibsted-konsernet. Varemerket er også veldig kjent og kjært, og de har flere tusen kunder hver måned.

Godkjente søknader

Lendo er som nevnt en populær låneformidler med mange søkere hver måned, og statistisk sett er det mange av dem som får søknadene sine godkjent. Om du er usikker på kredittverdigheten din kan du med fordel søke hos Lendo, siden du på den måten blir vurdert av flere banker og kredittselskaper med kun en søknad og kredittsjekk.

Trygghet og service hos Lendo

Lendo er et trygt og stabilt selskap som har hjulpet flere tusen med forbrukslån og senkede lånekostnader. Med tanke på selskapets seriøsitet, stabilitet, gode service og størrelse er det ikke annet å si enn at selskapet er svært trygt. De stiller også krav til alder og inntekt, noe som kan oppleves som en ulempe, men det sier også noe om selskapets seriøsitet, og de gir ikke lån som kan føre folk inn i luksusfellen.

Bankene Lendo samarbeider med

Lendo er som sagt en låneformidler, og formidler lån hos en rekke banker. Du fyller ut søknadsskjemaet til Lendo én gang – så gjør de resten av jobben! Lendo samarbeider fortiden med blant annet Gjensidige Bank, yA Bank, Ikano Bank, Santander Consumer Bank, Resurs Bank, BB Finans, Collector, Svea Finans og Ekspress Bank.

Servicen hos Lendo holder også høyt nivå, og du kan få personlig hjelp av en erfaren låneformidler. Uansett hvilke forkunnskaper om økonomi du måtte ha kan du få hjelp tilpasset ditt kunnskapsnivå.

Vilkår og kvalitet

Vilkårene for å få låne gjennom Lendo er jevnt over gode og sunne, men det er som alltid viktig at du undersøker hvilke vilkår som gjelder for deg og ditt behov før du søker. Du får ikke lån så lenge du har betalingsanmerkninger, men med en gang de er slettet, har du muligheten til å søke om lån uten sikkerhet hos Lendo.

Lendo er ingen nykomling i bransjen, og de har gjennom flere år utviklet en av de beste mulige tjenestene for å få bankene til å sloss om å få deg som kunde. Lendo tilbyr lån fra 5 000 kr til 500 000 kr, så her kan du få lån til alt fra en utforutsett utgift til å samle mange smålån. Et tips er å ha en medsøker om du skal søke om lån over 150 000 kr, da dette kan øke sjansene dine.

Du får som regel svar i løpet av noen timer, men det kan ta opp til 2 dager før alle bankene har behandlet lånesøknaden. Du får SMS og epost etter hvert som tilbudene kommer, og kan velge å gå videre med ett selv om du ikke har fått alle.

Du må være mellom 20 og 70 år gammel for å få lån hos Lendo og ha en inntekt på minst 120 000 kr i året. Du må også være norsk statsborger og registrert i Folkeregisteret. Renten fastsettes av de enkelte långiver, og vil derfor variere. Du kan signere elektronisk med BankID.

Lendo
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 12 år
Søk her
Privacy Policy