Svea Direkte

Svea Direkte
Lånebeløp: 1000 - 250 000 kr
Nomiell rente: 9,90%
Løpetid: Opptil 10 år
Søk her

Svea Direkte er et opprinnelig svensk finansselskap som i dag har virksomhet i flere europeiske land, i tillegg til virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland. De startet som inkassoselskap, men utvidet etter hvert driften til å omfatte utlån av penger til både private og bedrifter. Forbrukslånet deres, Svealånet, er kanskje det de er best kjent for og det som omtales her.

Fordeler

  • Lang nedbetalingstid
  • Rask søknadsprosess
  • Signering med Bank-ID

Ulemper

  • Relativt lavt maksbeløp
  • Ikke mulighet for betalingsfrie måneder

Popularitet

Svea Direkte har som nevnt virksomhet i flere europeiske land med både utlån av forbrukslån og andre finansielle tjenester, og ekspanderer stadig. Merkevaren er også kjent for mange, og ved refinansiering får du hjelp til å betale ned de små gjeldspostene dine. Maksbeløpet er på 250 000 kr, altså halvparten av det mange andre banker tilbyr. Dette er imidlertid ofte mer enn nok for den vanlige kunde, og er ikke en stor ulempe for de fleste.

Godkjente søknader

Når du låner gjennom Svea legger de seg ikke opp i hva du bruker pengene til, og det er altså like stor mulighet til å få innvilget lån uansett om du skal kjøpe hus eller ferietur. Svea foretar imidlertid kredittsjekk på lik linje med de aller fleste andre långivere, og du må bli godkjent gjennom dette. Hvis du sliter med å få lån på egenhånd kan en medsøker øke sjansene dine, og dette er spesielt praktisk om du og en samboer eller ektefelle skal ta opp lån sammen.

Den enkleste måten å søke lån hos Svea Direkte, er å søke via en av deres mange samarbeidspartnere. Da får du også tilbud fra andre konkurrerende utlånere, slik at du selv kan velge det lånetilbudet som faller deg best i smak. Svea Direkte samarbeider blant annet med Centum, Zmarta, Online24, Aconto og Lendo. Det er helt gratis, og helt uforpliktende å søke om lån via en av Svea Direkte sine samarbeidspartnere.

Trygghet og service med Svea Direkte

Som kunde hos Svea Direkte kan du alltid føle deg trygg. Selskapet er stort og ekspanderer stadig til flere land, og har eksistert i mange år. Du kan bruke Bank-ID til å identifisere deg, både i søknadsprosessen og når lånedokumentene skal underskrives. Dette er både trygt og effektivt, og bidrar til å gjøre søknadsprosessen og utbetalingen hos Svea Direkte svært rask. Du får faktisk svar innen noen timer, så dette er en god långiver å velge om du trenger pengene så snart som mulig.

Kundeservice er tilgjengelig både via epost, telefon og gjennom kontaktskjema på nettsiden deres. I det siste tilfellet blir du kontaktet av Svea angående meldingen du sendte inn. Dette gir økt fleksibilitet, og du kan selv kontakte dem på den måten som passer deg best.

Vilkår og kvalitet

Renten hos Svea fastsettes etter betalingsevne, og den laveste mulige nominelle renten er 9,9%. Dette er ikke det laveste i bransjen, men heller ikke så veldig høyt når det kommer til lån uten sikkerhet. Siden renten fastsettes individuelt kan du få billigere rente hvis du har en god privatøkonomi.

Den nedre aldersgrensen er 20 år. Dette er relativt ungt, og det er flere banker som har krav på både 23 og 25 år. Man må også ha minst 230 000 kr i fast årsinntekt, og siden Svea Direkte ikke tilbyr betalingsfrie måneder er det viktig å passe på at en har budsjettert med å betale lånet hver måned. Du kan selv bestemme hvor lang tid du vil bruke på å betale ned lånet, med en maksimal nedbetalingstid på 10 år. Hvis du tror du kan komme til å få problemer med en høy månedskostnad kan du heller velge lengre nedbetalingstid, og dermed få lavere månedsbeløp.

Du kan ikke ha betalingsanmerkninger om du skal låne hos Svea Direkte. Dette er et veldig vanlig vilkår i bransjen, og en betalingsanmerkning slettes som hovedregel etter fire år, eventuelt når du har betalt det du skylder. Når gjelden er betalt skal betalingsanmerkningen slettes med det samme.

Svea Direkte
Lånebeløp: 1000 - 250 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 10 år
Søk her
Privacy Policy