Finansa forbrukslån

Finansa forbrukslån
Finansa lån
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 6,99%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

Finansa AS ble etablert i 2003, og driver med formidling av flere typer lån, deriblant forbrukslån. De samarbeider med flere store banker, og du kan låne fra 5 000 kr til 500 000 kr over opptil 15 år. Dette er et fleksibelt lånealternativ, og med en nominell rente som starter på 6,99% er det heller ikke altfor dyrt.

Fordeler

  • Høyt maksbeløp
  • Lang nedbetalingstid
  • Tilbyr låneforsikring
  • Lav aldersgrense

Ulemper

  • Godtar ikke betalingsanmerkninger
  • Oppgir ikke åpningstid på kundeservice

Popularitet

Finansa samarbeider med flere banker, og du når dermed flere potensielle långivere med en og samme søknad. Dette gjør det lettere for deg som kunde, siden du slipper å bruke mye tid på å søke om lån. Finansa legger seg ikke opp i hva du bruker pengene til, så lånet kan være aktuelt uansett om du skal refinansiere smålån eller trenger egenkapital til bolig.

Godkjente søknader

Fordi Finansa har partnerskap med en rekke norske finansinstitusjoner og banker, noe som kan øke sjansen for innvilget lån. De har imidlertid en fleksibel låneramme, og det foretas individuelle vurderinger av deg som låntaker, slik at det ikke er gitt at en får låne maksbeløpet. Hvis du får mange avslag på et høyt lånebeløp kan det være lurt å søke med en medsøker, kunne stille sikkerhet eller søke om et lavere beløp.

Trygghet og service med Finansa

Finansa banker

Det faktum at Finansa samarbeider med flere av de store bankene i Norge, er et godt tegn med tanke på selskapets trygghet. Blant annet samarbeider Finansa med AS Financiering, Collector Bank, DNB, Ekspress Bank, Santander, Svea Direkte, yA Bank, Komplett Bank, Ikano Bank, BB Finans, Nordax og Bank Norwegian. For store banker kan det være skadelig å være assosiert med et selskap med et dårlig rykte, og når flere store banker velger å samarbeide med Finansa tyder dette på at det er helt trygt å låne penger der.

Finansa tilbyr også låneforsikring, noe som kan være smart å ha i tilfelle uhellet er ute. Videre må det nevnes at Finansa er tilgjengelig på både telefon og epost, så om telefonkø ikke virker fristende kan en epost være løsningen.

Vilkår og kvalitet

Finansas vilkår er stort sett standardvilkår i bransjen. Du trenger kun være 18 år gammel, noe som er en stor fordel, siden de fleste långivere har høyere alderskrav. Inntektskravet på 120 000 kr per år er heller ikke spesielt høyt, men husk på at det foretas individuelle vurderinger av hver enkelt låntaker. Hvis du har lav inntekt kan det være vanskeligere å få låne mye, men det er ikke umulig.

Maksimal nedbetalingstid er 15 år, og du kan innfri lånet før tiden uten ekstra kostnad. En lengre nedbetalingstid betyr lavere månedsbeløp men høyere totalkostnad. Hvis du har lav inntekt eller stram økonomi kan det være en ide å ha lave beløp og så heller betale mer om du øker inntekten eller blir kvitt andre lån og dermed får mer å rutte med.

Finansa forbrukslån
Finansa lån
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy