Aconto

Aconto
Aconto gir gode lån
Lånebeløp: 5 000 - 400 000 kr
Nomiell rente: 7,90%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

Aconto er Norges største formidler av forbrukslån, og er agent for flere store banker, som DnB og Santander. Du kan søke om lån på opp til 400 000 kr, og saksbehandlerne jobber med å skaffe deg tilbud fra alle bankene Aconto er tilknyttet. Prosessen er så skreddersydd at du får tilbudene innen fire timer, noe som må være det absolutt beste på markedet.

Fordeler

  • Stor innen låneformidling
  • Flere samarbeidspartnere som er store og kjente banker
  • Veldig raskt svar
  • Lang åpningstid hos kundeservice

Ulemper

  • Høyt krav til årsinntekt
  • Godtar ikke betalingsanmerkning eller inkasso

Popularitet

Aconto samarbeider med flere av Norges største banker, og sier selv at de jobber med de til enhver tid ledende bankene innen forbrukslån i Norge. Du får opptil 10 ulike tilbud når du har sendt inn søknaden, og du kan da velge det som passer best for deg, eller si nei til alle sammen.

Godkjente søknader

Det er bankene selv som velger om de vil gi deg lån eller ikke, og med et relativt høyt maksbeløp kan en risikere å få nei fra en eller flere banker. Imidlertid vil antallet mulige tilbud gjøre det mer sannsynlig at en får ja fra minst en bank. Hvis du opplever å få avslag fra flere lånetilbydere på det beløpet du søker om kan det være lurt å be om et mindre beløp.

Trygghet og service med Aconto

Aconto samarbeider med noen av Norges største banker, hvilket gir et godt inntrykk. I skrivende stund har de et samarbeid med DNB Finans, BluestepSvea Direkte, Collector Bank, yA Bank, Komplett Bank, BB Finans, Santander Consumer Bank og Ekspress Bank. Det er krav til årsinntekt og alder, og selv om det kan virke frustrerende med høye inntektskrav om du har lav inntekt, men er flink med pengene gjør dette at du kan være sikker på å ikke få et lån du ikke klarer å betjene.

Bankene Aconto formidler lån hos

Kundeservice er åpen fra kl. 8 til kl. 20, noe som er veldig bra. Den er også åpen alle dager, noe som er mye bedre enn bransjestandarden med helgestengt kundeservice. Om du har spørsmål om lån lørdag morgen trenger du altså ikke vente til mandag med å få svar.

Vilkår og kvalitet

Vilkårene for lån hos Aconto er stort sett standardvilkår i bransjen. Man må være minst 21 år gammel for å få lån gjennom Aconto, i likhet med mange andre långivere. Dette er ikke den laveste aldersgrensen man kan få, siden det finnes lån for dem som bare er 18, men fortsatt bedre enn det mange store banker tilbyr.  Brutto årsinntekt på 200 000 kr er litt høyere enn enkelte andre, men med en såpass høy låneramme må dette sies å være et greit vilkår. Du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Betalingsanmerkninger skal slettes så snart hele det utestående beløpet er betalt, eventuelt slettes de som hovedregel etter fire år.

Aconto
Aconto gir gode lån
Lånebeløp: 5 000 - 400 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy