Real Finans forbrukslån

Real Finans forbrukslån
Real Finans gir forbrukslån
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 7,90%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

Real Finans er en av Norges største formidlere av forbrukslån, og har formidlet lån og refinansiering til private siden 1987. Fra 1. oktober 2014 ble de en del av Folkelånet Telefinans, og selskapet er i dag ledende på formidling av lån og forbruksfinansiering. De samarbeider med flere av de største bankene i Norge, og har et maksbeløp på 500 000 kr.

Fordeler

  • Høyt maksbeløp
  • Lang nedbetalingstid
  • Samarbeider med 10 banker, men du trenger kun en søknad

Ulemper

  • Godtar ikke inkasso eller betalingsanmerkninger
  • Oppgir ikke åpningstid på kundeservice

Popularitet

Real Finans er som nevnt en del av Folkelånet Telefinans, og har jobbet med lån siden 1987. Med så lang fartstid er det blitt mange fornøyde kunder opp gjennom årene, og med samarbeid med 10 banker er dette et tidsbesparende alternativ hvis du skal søke om forbrukslån.

Godkjente søknader

Real Finans har som nevnt hele 10 banker de samarbeider med, og dette vil naturlig nok øke sjansen for innvilget lån. Real Finans har en relativt høy maksgrense for lån, og hvis du skal låne mye er det viktig at du har økonomi til å klare å betale det tilbake. Hvis du sliter med å få lån kan du øke sjansene dine ved å ha en medsøker.

Trygghet og service med Real Finans

Som nevnt har Real Finans formidlet forbrukslån i nesten 30 år, og er en del av Norges ledende selskap innen formidling av lån. Dette gir trygghet, for når så mange har vært fornøyde med selskapet er det svært stor sannsynlighet for at de gjør noe riktig. De samarbeider med flere av de største bankene i landet og dette er også et godt tegn.

Real Finans oppgir ikke åpningstid på kundeservicen sin, men de er tilgjengelig på både telefon, epost og chat. Dette er svært positivt, siden det gir kunden flere muligheter til å komme i kontakt med dem. De oppgir også at en får svar på søknaden enten i løpet av dagen eller neste arbeidsdag, om en søker på ettermiddag/kveld eller i helgen.

Vilkår og kvalitet

Real Finans sine vilkår er stort sett standardvilkår i bransjen. Du må være minst 23 år gammel, ha fast inntekt og kan ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Alderskravet er kanskje litt høyt, men om du er under 23 og ønsker lån finner du mange alternativer med lavere aldersgrenser her på KredittGuiden.com.

Renten starter på et relativt lavt nivå, noe som er positivt, og du kan som nevnt låne opp til 500 000 kr. Den lengste mulige nedbetalingstiden er 15 år, og hvis du har lav inntekt kan du få ned månedskostnadene ved å velge lengre løpetid. Husk dog på at lengre løpetid betyr høyere totalbeløp. Du kan innfri lånet kostnadsfritt når du måtte ønske, så om du skulle få en forbedret økonomisk situasjon er det ingen ting i veien for å betale ned fortere enn planlagt.

Real Finans forbrukslån
Real Finans gir forbrukslån
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy