DNB MasterCard

DNB MasterCard
DNB Mastercard kredittkort er dyrt og dårlig

3% drivstoffrabatt Reise- og avbestillingsforsikring Kjøpsforsikring (gjelder ikke programkunder) Rabatter hos utvalgte samarbeidspartnere

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 18 - 100 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 250 kr
Nominell rente 19,20%
Søk her

Priseksempel DNB Mastercard:
Nom. rente 19,20 %, eff. rente 24,25 %, 30.000 kroner o/12 mnd. Tot. 33.679 kroner. Priser og betingelser er per 11.01.2017, og kan bli endret. Husk at du får mest mulig ut av tilbudene om du betaler hele fakturaen ved forfall.

DNB MasterCard tilbys som navnet tilsier av DNB, som er en av Norges største banker. Kredittgrensen er 100 000 kr, noe som er ganske bra for et kredittkort. Du må være minst 18 år gammel og ikke ha noen betalingsanmerkninger for å kunne søke om dette kortet.

Fordeler

  • 3% drivstoffrabatt
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Kjøpsforsikring (gjelder ikke programkunder)
  • Rabatter hos utvalgte samarbeidspartnere

Ulemper

  • Årsavgift om du ikke er kunde
  • Gebyrer på kontantuttak

Dette kredittkortet er ikke anbefalt. Vi anbefaler heller:

santander flexi visa

365privat-mc-cc

Norwegian-kortet

Flexi VISA

365Privat Mastercard

Bank Norwegian

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

4% rabatt på valgfri kategori.3,65 prosent rabatt på klær, drivstoff og sko.Kredittramme opptil 100 000 kroner.
Inntil 50 dagers rentefrihet.0 kr i års- og etableringsgebyr!Gratis reiseforsikring.

Bestill her

Bestill her

Bestill her


Den nominelle renten på DNB MasterCard er 19,2%. Dette er et ganske vanlig kredittkort som kan være greit å ha i bakhånd til uforutsette utgifter, som når vaskemaskinen ryker, eller bare til å unne seg det lille ekstra en måned.

Fordeler med DNB MasterCard

DNB MasterCard har en relativt høy kredittramme på opptil 100 000 kr, noe som er en stor fordel om du har høyt forbruk og vil få flest mulig fordeler, eller om en uforutsett utgift dukker opp. Dette kredittkortet gir deg fleksibilitet i hverdagen så du slipper å vente til lønningsdagen med å kjøpe det du har lyst på.

Du får også 3% rabatt på drivstoff og varekjøp på alle bensinstasjoner i inn- og utland for kjøp inntil 25 000 kr per kalenderår. Dette kan etter hvert bli en pen sum, og i tillegg til denne rabatten får du andre faste rabatter på utvalgte butikker og restauranter i Norge. Du kan også velge å bli varslet om særlig gode tilbud.

I tillegg til rabattene får du kjøpsforsikring på varer fra 1 000 – 25 000 kr, samt reiseforsikring når du betaler minst 50% av reisen med DNB MasterCardet ditt. Dette er en stor fordel, siden du både slipper å tenke på å skaffe egen forsikring, og du kan spare penger ved å ikke kjøpe dyre forsikringer i butikken eller hos flyselskapet. Kredittkortet ditt ordner forsikring uten ekstra kostnad. Merk at kjøpsforsikringen ikke gjelder hvis du er programkunde hos DNB.

Den nominelle renten på 19,2% er litt lavere enn flere andre kredittkort, så det koster deg mindre å måtte betale gjelden over lengre tid. Et generelt råd er imidlertid å få betalt kredittkortgjelden så fort som mulig, siden rentekostnadene fort kan bli dyre. Den maksimale rentefrie perioden hos DNB er 45 dager, etter det må du betale rentene i tillegg til gjelden.

Det er heller ikke noen årsavgift eller gebyr på varekjøp med kredittkortet i verken Norge eller utlandet når du er kunde hos DNB, så dette kredittkortet er gunstig å både ha og bruke.

Ulemper med DNB MasterCard

Om du er ute etter å spare mye ved å ha faste cashback- eller bonusprogram er kanskje ikke dette kortet for deg, siden den faste rabatten gjelder bensin og utvalgte butikker, nettbutikker og hotell. Du har altså ikke en fast kategori å forholde deg til og maksimere fordelene fra, men må gå etter bedrift, noe som kan være dyrere enn å kjøpe fra et annet sted, selv uten rabatt.

Om du ikke er kunde hos DNB må du også betale 250 kr i årsavgift på kortet. Det er ikke mye, men mange andre kort har gratis årsavgift selv for kunder som ikke har dem som sin faste bank.

Det er også gebyr på kontantuttak. Det er 35 kr + 1% i minibank, så det er ikke veldig høyt, men f. eks. Norwegian-kortet lar deg ta ut penger avgiftsfritt i utlandet.

Hvem passer DNB MasterCard for

DNB MasterCard er et kort som først og fremst passer for kunder hos DNB, siden det da er gratis å eie. Du får da tilgang til varekjøp og kontantuttak over hele verden, noe som kan være greit når man er på reise. Reiseforsikringen en får når minst 50% av utgiftene er betalt med kortet sørger også for at du er sikret i ferien, uten at du trenger å gjøre mer enn å betale den.

For deg som bruker et kredittkort i hverdagen er det kanskje bedre å velge et kort med bonus på alt du handler eller et kort med faste kategorier, slik at du lettere kan maksimere fordelene.

DNB MasterCard
DNB Mastercard kredittkort er dyrt og dårlig

3% drivstoffrabatt Reise- og avbestillingsforsikring Kjøpsforsikring (gjelder ikke programkunder) Rabatter hos utvalgte samarbeidspartnere

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 18 - 100 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 250 kr
Nomiell rente 19,20%
Søk her
Privacy Policy