365Privat: Gebyrfritt kredittkort og drivstoffrabatt

Med 365Privat kredittkort får du Norges råeste drivstoffrabatt, i tillegg til gode rabatter på restauranter, nettbutikker, opplevelser, velvære med mere.

 • 3,65 % cashback + 34 øre/l på Esso-stasjoner i Norge
 • 2 % cashback på alle andre stasjoner
 • Dealpass - rabatt på restauranter og nettbutikker

Beste kredittkort for deg med bil

365Privat kredittkort er perfekt for deg med god kontroll og oversikt over eget forbruk. Foruten den tryggheten som følger med å bruke et kredittkort, kan du nyte godt av flere fordeler. Den største fordelen er kanskje også det som gjør det til det beste kredittkortet for deg med bil: Cashback og drivstoffrabatt. Med Cashback får du penger tilbake hver gang du bruker kortet hos en bensinstasjonkjede, og hver gang du betaler for drivstoff med kortet fra 30 til 34 øre rabatt per liter.

Les mer om hvorfor det lønner seg å bruke 365Privat kredittkort som bensinkort

Gratis strøm i sommer

Som kunde i 365Direkte og Ustekveikja Energi får du nå 2 mnd gratis strøm. Les mer her

Flere rabatter

Fordi 365Direkte er en enhet i Danske Bank, følger det også DealPass-rabatter med kredittkortet. Dette betyr at du med ditt 365Privat kredittkort får 10-25 % rabatt hos hundrevis av butikker, spisesteder m.m.

Gebyrfritt kredittkort

Det koster ingenting å søke om kortet, ingenting å ha kortet - og det er kun gebyr hvis du velger å motta papirfaktura. Du får inntil 45 dager rentefri kreditt, forutsatt at du betaler utestående ved forfall.

Kredittkort med nettbank

Fordi det med kredittkortet følger med nettbank, har du til enhver tid oversikt over hva du bruker kortet ditt på. Dette gir deg en ekstra trygghet og sikkerhet i hverdagen. Du kan også velge å laste ned Danske Banks mobilbank, så har du oversikt også når du er på farten.

Få 365Privat Kredittkort på 1-2-3

 • Klikk på "Søk 365Privat Kredittkort" og svar på spørsmålene.

Bruk av kort

 • Rente

  Rente

  Nominell rente ved 1,783 % per måned 21,40 % per år. Årlig effektiv rente: 25,53 %
 • Sikker handel på internett

  Sikker handel på internett

  Når du handler på internett vil du i mange tilfeller handle på et nettsted som bruker 3D Secure for å øke sikkerheten og minimere risikoen for kortmisbruk. Du vil bli bedt om å godkjenne kjøpet ved bruk av engangskode på SMS eller BankID.

  Bruk av løsningen sikrer at det er rett person (innehaver av kortet) som betaler med kortet på nett, og sikrer deg mot mulig misbruk av kortet ditt. Se etter logoen for mastercard identity check eller MasterCard SecureCode når du skal godkjenne kjøpet.

  Merk: Det er opp til den enkelte nettbutikk om de vil bruke sikkerhetsløsningen, så det vil fortsatt være noen nettbutikker hvor du ikke må godkjenne kjøpet ved bruk av engangskode eller BankID.

 • Slik fungerer cashback
 • Få oversikt i nettbank eller mobilbank

  Få oversikt i nettbank eller mobilbank

  Som 365kunde har du full oversikt over ditt forbruk og saldo i Danske Bank mobilbank og nettbank. 

 • Priser & vilkår

Mistet eller frastjålet kortet?

Du kan enkelt logge inn i nettbanken ved bruk av BankID fra annen bank, og sperre kortet ditt via menyvalget 'Kort & valuta' - 'Kortoversikt'.

Ønsker du samme PIN-kode på kortet, må du rebestille kortet før du sperrer det. Ønsker du annen PIN-kode, sperrer du kortet før du bestiller et nytt. Det er ikke mulig å velge egen PIN-kode.

Sperre kort via telefon

Har du ikke tilgang til nettbanken, må du kontakte oss umiddelbart dersom du har mistet eller blitt frastjålet kortet ditt.

Sperretjenesten er åpen hele døgnet.

Ring oss på:
987 00 365

Trenger du hjelp?

Kundesenter

987 00365

Telefonsamtaler kan bli tatt opp og lagret til bruk for dokumentasjon og sikkerhet.

Åpningstider:

Mandag-torsdag: 08.00-21.00
Fredag: 08.00-18.00
Lørdag: 10-15
Søndag: 15-20

 • Ring oss

  Kundesenter

  987 00365

  Telefonsamtaler kan bli tatt opp og lagret til bruk for dokumentasjon og sikkerhet.

  Åpningstider:

  Mandag-torsdag: 08.00-21.00
  Fredag: 08.00-18.00
  Lørdag: 10-15
  Søndag: 15-20

 • Skriv til oss

  Skriv til oss

  Her kan du gi oss din tilbakemelding, uansett om du ønsker å klage, gi oss ros eller komme med innspill. Din tilbakemelding er viktig for oss, slik at vi kan fortsette å utvikle og forbedre våre produkter, tjenester og service.

  Ta kontakt