Norwegian-kortet

Norwegian-kortet
Bank Norwegian forbrukslån

Reiseforsikring er inkludert Gratis kontantuttak i utlandet Opptil 20% cashpoints på flybilletter

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 18 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 20,49%
Søk her

Norwegian-kortet er Bank Norwegians kredittkort. Bank Norwegian er en del av flyselskapet Norwegian, og fordelene du kan få gjennom kredittkortet er i mange tilfeller knyttet til flyselskapet.

Fordeler

  • Reiseforsikring er inkludert
  • Gratis kontantuttak i utlandet
  • Opptil 20% cashpoints på flybilletter

Ulemper

  • Cashpointsene er låst til Norwegian
  • Noe høy rente

Du kan få Norwegian-kortet fra du er 18 år gammel, og maks kredittramme er på 100 000 kr. Dette er ganske bra for et kredittkort, men husk på at kredittrammen settes individuelt og at du kanskje må ha kredittkortet en stund før du kan få maks kredittramme.

Du får såkalte ”cashpoints” ved kjøp av flybilletter hos Norwegian og ved kjøp i ulike nettbutikker. Dette gjør at Norwegian-kortet ikke passer så godt til daglige innkjøp, men er heller kredittkortet du finner frem når en ferietur eller langweekend skal bestilles, eller du skal gjøre bestemte innkjøp i en nettbutikk som gir deg cashpoints.

Den nominelle renten er på 20,49% årlig, noe som er litt høyere enn andre kredittkort på markedet, men den er heller ikke veldig høy.

Fordeler med Norwegian-kortet

Dette kredittkortet har en lav rente sammenlignet med andre kredittkort på markedet, og ligger på samme nivå som mange andre kort. Den kredittfrie perioden er opptil 45 dager, så om du vil bestille flybilletter mens de enda er billige men ikke har pengene før neste måned rekker du helt fint å skaffe deg billige flybilletter og få betalt dem før renten slår inn.

Aldersgrensen er 18 år, noe som er en stor fordel for unge brukere som ofte ekskluderes av kredittkortselskaper. Med Norwegian-kortets aldersgrense kan også de unge nyte godt av fordeler som cashpoints på flybilletter hos Norwegian og kjøp i enkelte nettbutikker.

Du får også reiseforsikring om du betaler over 50% av overnattings- og transportkostnadene med Norwegian-kortet, noe som er en fordel når du allerede kjøper billettene med det. Du sparer både penger og du slipper å tenke på å skaffe forsikring i tillegg til reisen. Det er også muligheter for å kjøpe andre forsikringer gjennom Bank Norwegian.

Du slipper å betale noe i årsavgift eller fakturaavgift, og når du er i utlandet slipper du å betale gebyr for kontantuttak i minibank. Dette gjør Norwegian-kortet særlig gunstig når du er på reise og foretrekker å betale i lokal valuta fremfor å dra kortet hele tiden.

Ulemper med Norwegian-kortet

Selv om du kan få hele 20% cashpoints ved kjøp av billetter hos Norwegian og 1% av kjøpesummen på andre innkjøp er det et minus at disse poengene er bundet til Norwegian, slik at du ikke kan bruke dem slik du selv vil. Dette er en stor ulempe sammenlignet med andre kredittkort hvor du enten får rabatter når du kjøper produktet eller at de kan godskrives på saldoen din som cashback.

Hvem passer Norwegian-kortet for

Med tanke på at en får høyest prosent cashpoints gjennom å kjøpe flybilletter og disse cashpointsene er låst til Norwegian passer dette kredittkortet best som reisekort. Du får poeng som du siden kan kjøpe flere flybilletter med, du får reiseforsikring og kontantuttak er gratis i utlandet, men for dagligdagse innkjøp er det andre kort som gir større fordeler.

Kredittkortet passer for alle aldersgrupper, og siden aldersgrensen er såpass lav kan selv de ferskeste kredittkortkundene søke om dette kortet. Det kan særlig være gunstig for studenter som har flyttet til en ny by for å studere og som flyr hjem på ferie, men også for vanlige folk som bare flyr innimellom.

Norwegian-kortet
Bank Norwegian forbrukslån

Reiseforsikring er inkludert Gratis kontantuttak i utlandet Opptil 20% cashpoints på flybilletter

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 18 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 20,49%
Søk her
Privacy Policy