Online24

Online24
Online24
Lånebeløp: 10 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 7,90%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

Online24 er en finansagent som forbereder og fremmer låneavtaler til noen av de største bankene i Norge. De tilbyr forbrukslån opp til 500 000 kr, og har vært i bransjen i mer enn 14 år. Du får selv bestemme nedbetalingstiden, og den kan være opptil 15 år. Nominell rente er 7,9%.

Fordeler

  • Selskap med lang erfaring
  • Samarbeider med flere store og velkjente banker
  • Lavt utgangspunkt på renten

Ulemper

  • Høy aldersgrense
  • Litt høyt inntektskrav

Popularitet

Online24 har sørget for at over 150 000 personer har fått forbrukslån gjennom over 14 år, og samarbeider med noen av Norges største banker. Dette fører til at du får flere tilbud med en enkelt søknad, i stedet for å måtte sende flere søknader, og du kan velge det lånet som passer best for deg. Du står selvfølgelig også fritt til å takke nei til alle tilbudene og heller søke et annet sted.

Godkjente søknader

Online24 er en finansagent, ikke en bank, og det er dermed bankene selv som avgjør om de vil gi deg lån eller ikke. Om Online24 mener du er en god lånekunde kan dette imidlertid føre til at bankene gir deg lån om det er tvilstilfelle, og å bruke en finansagent kan dermed hjelpe deg på veien til å få lån. Hvis du sliter med å få lånt det beløpet du ønsker kan det være lurt å prøve å låne mindre, betale allerede eksisterende gjeld eller øke inntekten.

Trygghet og service med Online24

Online24 har lang fartstid og samarbeider med store banker. Noen av disse selskapene er yA Bank, Komplett Bank, Collector Bank og Svea Direkte. Dette gir trygghet om at de er et seriøst firma som tar vare på kundene sine. Inntektskravet på minst 150 000 kr er litt høyt, men ikke på langt nær så høyt som andre i bransjen. Med et maksbeløp på 500 000 kr er det også forståelig at det er krav om inntekt, siden en vil ha en viss trygghet om at kunden klarer å betale, noe som også er til kundens fordel.

online24-banker

Det er ikke oppgitt hvor lenge kundeservice er åpen, men de oppgir både telefonnummer og epost-adresse for å komme i kontakt med dem, så om telefonkø ikke virker fristende kan man alltids sende en epost.

Vilkår og kvalitet

Vilkårene hos Online24 er for det meste standardvilkår, selv om aldersgrensen på minst 25 år er litt høyere enn vanlig. Inntektskravet er imidlertid ikke så veldig høyt, så om en er student eller relativt fersk i arbeidslivet kan man fortsatt få lån. Om du er yngre enn 25 år, men har en grei årsinntekt er det flere forbrukslån her på KredittGuiden.com som kan være aktuelle for deg.

Online24 godtar heller ikke betalingsanmerkninger. Hvis du har fått en betalingsanmerkning skal den slettes så snart du har betalt hele gjelden, eventuelt slettes den som hovedregel etter fire år. Hvis du har en betalingsanmerkning er det alltid lurt å betale hele kravet så snart som mulig, slik at betalingsanmerkningen slettes.

Online24
Online24
Lånebeløp: 10 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy