Komplett Bank

Komplett Bank
Lånebeløp: 10 000 - 400 000 kr
Nomiell rente: 7,90%
Løpetid: Fleksibelt
Søk her

Komplett Bank er en relativt ny norsk bank som ble etablert i 2014. De tilbyr blant annet fritids- og forbruksfinansiering uten krav til sikkerhet, og deres hovedprodukt er Fleksibelt Lån, et forbrukslån. Lån fra Komplett Bank kan søkes om gjennom deres nettsider, eller gjennom en rekke låneformidlere.

Fordeler

  • Mulighet for avdragsfrihet
  • Lån det du vil innenfor tildelt ramme
  • Lav rente
  • Mulighet for utbetaling på dagen

Ulemper

  • Litt lavere lånebeløp enn mange andre banker
  • Litt kort åpningstid hos kundeservice

Du kan altså enten søke om lån uten sikkerhet fra Komplett Bank direkte hos Komplett Bank, eller du kan søke via av deres samarbeidspartnere. Komplett Bank samarbeider med en rekke aktører, deriblant Axo Finans og Finansa.

Popularitet

Komplett Bank er som nevnt innledningsvis en ganske ny bank, men på den korte tiden de har eksistert har de rukket å bli ganske godt kjent, blant annet gjennom samarbeid med andre finansielle aktører som Axo Finans og Finansa. Komplett Bank tilbyr også mulighet for høyrentekonto i tillegg til låneproduktene sine, så hvis du liker å ha ting samlet på ett sted kan det være en god løsning.

Godkjente søknader

Når du søker om beløp under 50 000 kr trenger du ikke sende inn siste lønnsslipp og selvangivelse og om du signerer med Bank-ID kan hele prosessen dermed gå veldig raskt. Uansett hvilket beløp du søker om vil Komplett Bank begynne å behandle søknaden din umiddelbart, og ved større beløp skjer utbetaling straks etter at avtalen er signert og lønnsslipp og selvangivelse er verifisert.

Trygghet og service med Komplett Bank

Komplett Bank har konsesjon fra Finanstilsynet, noe som gir trygghet for kundene. Det foretas også en kredittvurdering av deg som kunde før du får tildelt låneramme, så selv om du kan låne så mye du vil innenfor denne rammen er den ikke fastsatt vilkårlig. Du kan også betale ned i det tempoet du selv måtte ønske, så lenge du betaler renter og gebyrer hver måned. Dette gir deg stor fleksibilitet og mulighet til å utsette avdraget en måned hvis økonomien er litt stram eller det kom en uventet utgift.

Kundeservicen til Komplett Bank er åpen mandag til fredag fra kl. 9 til kl. 16. Dette er greie åpningstider, men i vanlig arbeidstid, hvilket er en ulempe. De oppgir ikke en epostadresse sammen med telefonnummeret, men blant svarene på vanlige spørsmål de har på nettsiden sin er det oppgitt en epostadresse.

Vilkår og kvalitet

For å få lån uten sikkerhet hos Komplett Bank må du være 20 år gammel. Dette er ikke det laveste alderskravet, men fortsatt ganske lavt. Husk imidlertid på at det er sjeldent at de yngste får innvilget en långivers maksbeløp, så vær forberedt på å få en noe lavere låneramme.

Maksbeløpet på 400 000 kr er litt lavere enn en del andre banker, men hos Komplett Bank kan du få andre fordeler som lavere rente og mulighet for å selv bestemme hvor mye du betaler ned hver måned. Det er også mulig å ha størsteparten av lånet hos den mest gunstige långiveren og resten hos en annen, hvis du trenger å låne mer enn maksbeløpet.

Renten fastsettes individuelt, men den laveste er 7,9%, hvilket er ganske gunstig, spesielt for et forbrukslån. Om du og en samboer eller ektefelle skal ta opp et lån sammen er det lurt å sende inn en søknad som medsøkere. Dette kan gi dere lavere rente.

Komplett Bank
Lånebeløp: 10 000 - 400 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Fleksibelt
Søk her
Privacy Policy