OPP Finans

OPP Finans
Opp Finans forbrukslån
Lånebeløp: 10 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 7,50%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

OPP Finans er en del av Gjensidige Bank, som er en av Norges største tilbydere av forbruksfinansiering. OPP Finans skal styrke selskapets rolle som spesialist på forbrukslån, og har som mål at det skal være raskt, enkelt og trygt å ta opp lån hos dem.

Fordeler

  • Del av et stort og trygt selskap
  • Tilbyr låneforsikring
  • Tilbyr ansvarlige lån
  • Høy lånegrense

Ulemper

  • Stiller strenge vilkår for godkjenning

Popularitet

OPP Finans er en del av Gjensidige, som er et kjent og kjært varemerke for mange. Dette gjør OPP Finans til et naturlig sted å søke for de som vil ha et trygt og rimelig forbrukslån.

Godkjente søknader

OPP Finans har som mål å være en ansvarlig långiver, som skal sikre en individuell risikovurdering. Dette er i seg selv veldig bra, men fører til at de kan virke noe ekskluderende. Minstekravene om at en må være 21 år gammel og ha 200 000 kr i inntekt er i seg selv ikke uvanlige, men OPP Finans foretar en grundig kredittvurdering som de baserer en eventuell godkjenning og tilbud på.

Trygghet og service hos OPP Finans

Gjensidige er som nevnt et stort varemerke i Norge, og det gir trygghet at OPP Finans er en del av dette. OPP Finans tilbyr også fordeler som betalingsforsikring, der du kan velge mellom to alternativer. Det ene innfrir lånet ved dødsfall, mens den andre sikrer innbetalingene ved sykdom eller arbeidsledighet.

Man kan nå dem via e-post, nettsidene deres eller på telefonen. De har stengt i helgene, men i ukedagene har de gode åpningstider, fra mandag til torsdag har de faktisk åpent til kl. 21. Dette er veldig bra sammenlignet med flere andre i bransjen, som kun har åpent i vanlig kontortid. Alt i alt anses OPP Finans som en trygg tilbyder av forbrukslån, med veldig god service.

Vilkår og kvalitet

OPP Finans har langt på vei samme vilkår som andre banker og kredittselskap har for forbrukslån. Nedre aldersgrense er på 21 år, og du må ha minst 200 000 kr i årsinntekt samt at du ikke kan ha betalingsanmerkninger. Dette er på linje med hva andre selskaper tilbyr, og spesielt aldersgrensen er lavere enn hva mange andre krever.

OPP Finans er opptatt av å tilby lån som er tilpasset kundens økonomi og å være en ansvarlig långiver. Dette kan oppleves som strengt, men det er viktig å huske på at minstevilkårene er ganske alminnelige og til og med i det lavere sjiktet i bransjen, så det er verdt å søke om du tenker på et forbrukslån.

Etter å ha vært kunde i syv måneder kan du søke om en betalingsfri måned i løpet av en tolvmåneders periode om de siste seks betalingene har vært punktlige. Sammen med betalingsforsikringen er dette et lån som er fleksibelt nok til å følge livets opp- og nedturer.

Du kan låne opptil 500 000 kr, og du kan signere med BankID, hvilket gjør at pengene kommer på konto raskere. Renten fastsettes ut i fra lånebeløp og din økonomiske situasjon, men den starter på 7,5%.

Slik søker du:

  • Klikk på “Søk her” eller trykk her.
  • Fyll ut søknadsskjema: Du må være over 21 år, ha minst 200 000,- i årsinntekt og ikke ha betalingsanmerkninger
  • Få tilbud: Motta tilbud direkte etter innsending
  • Signer låneavtalen: Trygt og raskt med BankID, eller på papir
  • Motta lånet: Få pengene satt inn på kontonummeret du oppgir i søknaden
OPP Finans
Opp Finans forbrukslån
Lånebeløp: 10 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy