My Credit

My Credit
My Credit
Lånebeløp: 20 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 7,90%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

My Credit er et konsept fra Prefer Finance, som er en finansagent. De tilbyr forbrukslån og refinansiering, og gir også folk med inkassosaker og betalingsanmerkninger muligheten til å søke.

Fordeler

  • Godtar betalingsanmerkninger
  • Høyt maksbeløp
  • Du når flere banker med en søknad

Ulemper

  • Høy aldersgrense
  • Krav om sikkerhet i bolig ved betalingsanmerkning

My Credit samarbeider med Online24 og BlueStep Finans. My Credit fungerer som en låneformidler, og behandler ikke søknadene selv, men sender dem videre til bankene. Du kan låne opp til 500 000 kr uten sikkerhet gjennom My Credit.

Popularitet

My Credit er et forholdsvis nytt konsept, og er derfor kanskje ikke så kjent. De tilbyr imidlertid både vanlige forbrukslån og refinansiering av inkasso med sikkerhet i bolig. My Credit samarbeider med flere ulike banker, og opplyser selv at om en ikke få svar på søknad om forbrukslån med det samme blir søknaden behandlet av fem banker. Det opplyses imidlertid ikke om hvilke banker dette er, noe som er en liten ulempe.

Godkjente søknader

Du kan som nevnt også få lån selv om du har betalingsanmerkninger, hvilket påvirker sjansene for å få lån i en positiv retning, sammenlignet med flere andre långivere. For vanlige forbrukslån er det imidlertid lurt å huske på at maksgrensen for lån er høy, og inntektskravet er lavt. Hvis du er i tvil om du kommer til å klare å betjene lånet er det høy sannsynlighet for at søknaden ikke blir godkjent.

Trygghet og service

My Credit samarbeider med Blue Step og Online24. Du kan imidlertid takke nei til alle tilbud du måtte få siden søknaden er ikke forpliktende og i tillegg er norsk lovgivning svært gunstig for forbrukere. Det er med andre ord helt trygt å søke lån gjennom My Credit, selv om du kanskje ikke skjenner til bankene de samarbeider med. Det påløper heller ingen gebyrer eller avgifter om du takker nei.

Når det gjelder kundeservice er denne tilgjengelig på telefon og epost. Det er ikke oppgitt åpningstid, noe som er litt negativt, men de kan altså kontaktes på epost som kan sendes når du selv ønsker. Vi har imidlertid fått opplyst av kundeservice at de har åpent mandag til fredag, fra 8 til 16. Har du imidlertid inngått en låneavtale, og har spørsmål om denne bør du kontakte banken du har lånet hos, og ikke låneformidleren.

Vilkår og kvalitet

For å få lån gjennom My Credit må du være minst 25 år gammel. Dette er et litt høyt krav, og minsker antallet potensielle kunder. Det er også krav om fast arbeid eller inntekt, og du må tjene minst 25 000 kr per år. Dette kravet er mye lavere enn de fleste andre steder, men husk på at inntekt kan være med på å avgjøre hvor mye du får låne.

For refinansiering av inkassogjeld eller gjeld med betalingsanmerkning må du kunne stille sikkerhet enten i egen fast eiendom eller annen fast eiendom. Hvis du ikke eier noe selv kan en mulighet være f. eks. familie som har mulighet til å være garantist eller stille sikkerhet i egen fast eiendom.

My Credit
My Credit
Lånebeløp: 20 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy