Ryddelånet

Ryddelånet
Telefinans forbrukslån logo
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 11,00%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

Ryddelånet er et forbrukslån fra Folkelånet Telefinans, som er en av Norges største formidlere av lån og forbruksfinansiering. Ryddelånet skal ”rydde opp” i smålån og dyre kredittkort ved at du får all gjelden samlet i ett lån, som regel til mye lavere rentekostnad.

Fordeler

  • Drives av erfarent selskap
  • Fleksibel lånesum helt ned til 5 000,- kr
  • Rask tilbakemelding

Ulemper

  • Noe ukjent lån
  • Hjemmesiden kunne vært mer profesjonell

Popularitet

Ryddelånet tilbys av Folkelånet Telefinans, som er en av Norges største formidlere av forbrukslån og forbruksfinansiering. Selve merkevaren er ikke veldig kjent, men de samarbeider med flere store banker, noe som tyder på at dette er et seriøst merke. De har også holdt det gående siden 1985, hvilket taler positivt for populariteten deres.

Godkjente søknader

Den nedre aldersgrensen for Ryddelånet er 20 år, noe som er relativt lavt sammenlignet med andre aktører i bransjen. Du må dog kunne dokumentere en fast bruttoinntekt på 250 000 kr i de siste tre årene, noe som er litt høyere enn enkelte andre banker. Søkere som bør vurdere Ryddelånet kan altså være unge, men må ha hatt en viss inntekt over flere år.

Trygghet og service med Ryddelånet

Ryddelånet sine samarbeidspartnere

Folkelånet Telefinans er som nevnt en av Norges største formidlere av lån og forbruksfinansiering. Dette er betryggende for en potensiell kunde, selv om varemerket ikke er blant de mest kjente. De samarbeider også med flere store banker, og fordelen med å søke Ryddelånet er at søknaden din blir sendt til flere ulike låneformidlere selv om du bare har søkt en gang.

Kundeservicen foregår på telefon, epost eller chat/kommentarer på nettsiden. Den er åpen til litt utpå kvelden mandag til torsdag, har vanlige kontortider på fredag og er stengt i helgen. Dette er litt bedre enn mange aktører i bransjen, som kun har kundeservice åpen i vanlig arbeidstid, noe som kan være en ulempe for kunder som selv er på jobb på det tidspunktet. Alt i alt virker Ryddelånet til å være et trygt alternativ for forbrukslån, med god kundeservice.

Vilkår og kvalitet

Ryddelånet stiller mye de samme vilkårene som andre banker og kredittselskaper i bransjen. Som nevnt må du være fylt 20 år, og kunne dokumentere en bruttoinntekt på 250 000 kr de siste tre årene. Du kan heller ikke ha eller ha hatt inkassosaker mot deg, og du må være norsk statsborger.

Ryddelånet samarbeider som nevnt med flere store banker, hvilket er et kvalitetstegn. Alle bankene vil foreta en kredittvurdering av deg, og du vil få løpende tilbakemelding fra Ryddelånet etter hvert som tilbudene kommer inn.

Du kan låne opp til 500 000 kr. Renten fastsettes av den enkelte långiver, så du bør sammenligne rentesatser og ulike vilkår det enkelte tilbud innebærer før du bestemmer deg.

Ryddelånet
Telefinans forbrukslån logo
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy