Komplett Bank MasterCard

Komplett Bank MasterCard

Bonus på alle varekjøp Reise- og avbestillingsforsikring pluss andre forsikringer Ingen gebyrer

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 50 dager
Aldersgrense 20 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 21,40%
Søk her

Med Komplett Bank MasterCard kan du få en kredittramme på opptil 100 000 kr, og den nominelle renten på varekjøp er 21,40%. Aldersgrensen er 20 år, og kortet er spesielt tilpasset netthandel. Som eksempel på dette dobles bonuspoengene når man bruker dem på Komplett.no og Blush.no.

Fordeler

  • Bonus på alle varekjøp
  • Reise- og avbestillingsforsikring pluss andre forsikringer
  • Ingen gebyrer

Ulemper

  • Litt høy nominell rente
  • Begrensning på opptjening av bonus

Komplett Bank MasterCard er et kort fra Komplett Bank. Komplett Bank er en norsk bank som siden 2014 har tilbudt fritids- og forbruksfinansiering uten krav til sikkerhet, i tillegg til sparekonti. Dette er en relativt ny bank, men merkevaren Komplett er godt kjent og ansett i Norge.

Fordeler med Komplett Bank MasterCard

Den maksimale kredittgrensen er som nevnt 100 000 kr, en sum de fleste vil være fornøyd med. Dette er også en ganske vanlig grense i bransjen, men husk på at en kanskje ikke får maks kredittgrense hvis man er ung eller har sitt første kredittkort.

Komplett Bank MasterCard er som nevnt innledningsvis spesielt rettet mot netthandel. Man får 3% bonus på alle kjøp hos Komplett.no og Blush.no, 2% på varekjøp på internett og 1% på øvrige varekjøp. Hvis du handler mye over internett, og da spesielt i de nevnte butikkene kan du spare en del i løpet av et år.

Den rentefrie perioden er opptil 50 dager, noe som er litt lengre enn normalen. Du kan også utsette betalingen mot et gebyr i 3, 6 eller 9 måneder. Man kan også velge å kjøpe en betalingsforsikring, som sikrer nedbetaling ved arbeidsledighet, permittering eller uførhet.

I tillegg til den valgfrie betalingsforsikringen følger det med reise- og avbestillingsforsikring, kjøpsforsikring og ID-tyveriforsikring. De fleste kredittkort har bare reise- og avbestillingsforsikring inkludert, så dette er en stor fordel med Komplett Bank MasterCard.

Aldersgrensen er 20 år, altså litt lavere enn bransjestandarden. Det er ikke noen gebyrer, men renten på kontantuttak løper fra uttaksdatoen. Det er altså best å bruke kortet til varekjøp, med mindre man trenger å ta ut kontanter i utlandet og dermed får bruk for forsikringene.

Ulemper med Komplett Bank MasterCard

Den største ulempen med dette kortet er at den nominelle renten er litt høy. Kredittkort er kjent for å ha høy rente, og sammenlignet med andre kort er ikke 21,4% veldig høyt, men det er fortsatt ikke billig å måtte betale den i flere måneder om du har brukt kortet mye og ikke kan betale alt.

En annen ulempe er at maksimal opptjening av bonuspoeng er 500 per måned og 2000 per år. Du kan riktignok få 1000 kr per måned og 4000 kr per år ved å ta ut bonusen gjennom kjøp hos Komplett.no og Blush.no, men dette gir mindre fleksibilitet. Andre kort, som 365Privat MasterCard, har høy bonus i bestemte kategorier, men ikke med begrensning på butikker.

Hvem passer Komplett Bank MasterCard for

Komplett Bank MasterCard passer best for kunder som handler en del på nettet, siden en da får mest nytte av bonusprogrammet. Det er også viktig å være disiplinert, siden renten er såpass høy, så for større utgifter kan et forbrukslån være en bedre løsning, om man ikke trenger pengene med det samme. Komplett Bank MasterCard kan imidlertid være et greit kort å ha liggende i tilfelle man trenger penger, siden det ikke er noen avgifter med det.

Hvis du tenker å skaffe et kredittkort for et spesifikt formål, f. eks. for å spare penger på drivstoff eller reiser, finnes det andre kort der man får bedre bonuser, men ellers er Komplett Bank MasterCard et godt valg, med bonus på alle varekjøp og ingen avgifter.

Komplett Bank MasterCard

Bonus på alle varekjøp Reise- og avbestillingsforsikring pluss andre forsikringer Ingen gebyrer

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 50 dager
Aldersgrense 20 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 21,40%
Søk her
Privacy Policy