Aros Finans

Aros Finans
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 11%
Løpetid: Opptil 15
Søk her

Aros Finans er en relativt ny finansiell tjeneste på det norske markedet, og dermed kanskje ikke den mest kjente merkevaren ennå. Det er imidlertid ingen grunn til å være skeptisk fordi de er nye – Aros Finans står bak konseptet, og de har over 30 års erfaring med låneformidling og andre tjenester. Her får du altså svært lang erfaring og høy kompetanse i tillegg til en gratis og uforpliktende søknad som når flere av de største aktørene i bransjen.

Du kan låne 5000 – 500 000 kr over inntil 15 år med Aros Finans, man får ofte svar i løpet av dagen og lånet er vanligvis på konto i løpet av 1-3 virkedager.

Fordeler

  • Høyt maksbeløp (500 000 kr)
  • Du når flere långivere med samme søknad
  • Erfarent selskap står bak
  • Raskt svar og utbetaling

Ulemper

  • Litt høy aldersgrense
  • Litt høyt inntektskrav

Popularitet

Aros Finans er som nevnt en ny tjeneste, og merkevaren er dermed ikke så kjent. Aros Finans, er imidlertid en anerkjent og etablert låneformidler fra Danmark. De har formidlet finansiering i over 30 år, i form av forbrukslån, smålån og refinansiering, og er et kjent og kjært navn for mange nordmenn. Kanskje Aros Finans kan hjelpe deg å finansiere drømmen?

Godkjente søknader

Aros Finans er ikke en långiver, slik f. eks. en bank er, men en lånemegler eller –formidler. De sender søknaden din videre til sine samarbeidspartnere, og så får du tilbud fra opptil 12 ulike långivere. Å nå flere långivere med en og samme søknad kan øke sjansene dine for å få lån, men merk også at vilkårene for å søke hos Aros Finans er litt strenge. Dette kommer vi nærmere inn på nedenfor, men vilkårene kan også føre til at det kan være lettere å få lån hvis man først oppfyller minstekravene. Det er særlig alder og inntekt som kan gjøre at man blir vurdert som en større risiko, og dette minskes gjennom vilkårene.

Trygghet og service med Aros Finans

Det er som nevnt en erfaren långiver som står bak Aros Finans, og de samarbeider også med flere store aktører. Tjenesten er gratis, og du står fritt til å takke nei til alle tilbud som måtte komme. Det er også helt trygt å søke om lån over nettet, for det brukes SSL-kryptering for å forhindre at opplysningene dine kommer på avveie. Du kan også signere med Bank-ID, slik at låneprosessen går raskt og greit.

Kundeservice er tilgjengelig på både telefon og mail. Det kan kanskje være en ulempe for noen at de ikke har kundeservice på chat, slik andre har, men for de fleste vil valget mellom telefon og mail være nok. Ved spørsmål om lånet når avtalen er inngått bør man også kontakte långiveren man valgte.

Vilkår og kvalitet

Grunnvilkårene for lån hos Aros Finans er som nevnt relativt strenge. De har en nedre aldersgrense på 23 år, mens mange andre långivere har aldersgrenser på 18 og 20 år, i tillegg til at du må ha minst 230 000 kr i årsinntekt. Disse strengere kravene kan imidlertid bidra til at du ikke låner mer enn du bør. De godtar heller ikke betalingsanmerkninger, og disse slettes vanligvis etter fire år, eller alltid når det utestående er betalt. Du kan øke sjansene for å få forbrukslån nettopp ved å slette disse, siden mange långivere ikke godtar betalingsanmerkninger.

Renten settes individuelt av hver enkelt långiver, men Aros Finans oppgir en gjennomsnittsrente på 11% i sitt låneeksempel, hvilket er ganske standard for et forbrukslån. Husk dog at renten kan variere fra tilbud til tilbud, så sammenlign forbrukslånene nøye, slik at du velger det som er mest gunstig for deg med tanke på renter og andre vilkår. Du må også regne med et etableringsgebyr på 1% av lånet, eller minst 950 kr, og et termingebyr. Det siste er ofte rundt 45 kr, men det kan variere fra långiver til långiver.

Aros Finans
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15
Søk her
Privacy Policy