Rentefrie lån

Betal lånet før den rentefrieperioden er over

Rentefrie lån innebærer at alle nye kunder hos et kredittselskap får låne en sum penger uten at de må betale noen rente. En bør notere seg at det i enkelte tilfeller kan være en etableringsavgift eller en årsavgift, i disse tilfellene informeres du om dette når du søker om lånet på kredittselskapets hjemmeside. Det er bare smålån og SMS lån uten rente som tilbys, kredittselskaper og banker med andre låneformer som f. eks. forbrukslån krever alltid en form for rente.

Om å låne rentefritt

Rentefrie lån og kostnadsfrie SMS lån er lån som tilbys nye kunder i markedsføringssammenheng. Med et rentefritt lån kan du låne en sum som ofte er bestemt på forhånd under en forhåndsbestemt løpetid uten at du trenger betale noen rente. Innimellom kan imidlertid etableringsavgift og/eller årsavgift følge med. Informasjon om påfølgende avgifter finnes alltid tydelig presentert på den siden der du søker om lånet ditt.

Rentefrie lån og SMS lån uten avgifter

Som nevnt gjelder oftest tilbudet om rentefrie lån for nye kunder. Om du allerede har lån hos et kredittselskap er det dermed stor sannsynlighet for at du ikke får et rentefritt lån, men du kan alltids bli kunde hos et nytt selskap som tilbyr rentefrie lån som en del av markedsføringen.

Det finnes mange banker og kredittselskaper som driver med smålån og SMS lån. Konkurransen om kundene er dermed tøff, og den blir tøffere for hver dag som går. En måte långivere kan skille seg fra mengden er å gi visse tilbud til nye kunder, og å tilby rentefrie lån og SMS lån ligger helt på linje med denne tanken. For deg som potensiell kunde er denne konkurransen (og de virkningene den medfører) til tider svært fordelaktig.

Er et rentefritt lån da virkelig helt kostnadsfritt?

Det enkle svaret er ja. Majoriteten av långivere som tilbyr deg SMS lån uten rente krever ikke noen avgift for det. Det finnes imidlertid enkelte långivere som krever en etableringsavgift og siden også en årsavgift. Les lånevilkårene nøye før du søker, så du ikke får noen ubehagelige overraskelser.

Hvordan låner jeg rentefritt?

Å låne rentefritt er ikke noe mer komplisert enn å ta opp et vanlig smålån eller SMS lån. Sonder mellom de ulike tilbyderne og velg det lånet du synes har flest fortrinn. Gå så til søknadsskjemaet på långiverens hjemmeside og fyll inn opplysningene dine. Før du sender søknaden av gårde bør du se nøye over at lånet faktisk kommer til å løpe uten renter og avgifter.

Når søknaden din er på vei får du i de fleste tilfellene en foreløpig beskjed direkte på skjermen, og om lånet blir innvilget skjer utbetalingen innen kort tid. Den maksimale ventetiden pleier å være en arbeidsdag.

Privacy Policy