Trumf Bonuskort

Trumf Bonuskort
Trumf bonuskort sin logo

Cashback på både dagligvarer og bensin Gebyrfritt å overføre bonus til bankkonto Lav aldersgrense

Maks kreditt 0 kr
Betalingsutsettelse 0 dager
Aldersgrense 15 år år
Krav til inntekt 0 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 0,00%
Søk her

Trumf Bonuskort er ikke et kredittkort, men et lojalitetsprogram som gir deg fordeler, f. eks. i form av rabatter og cashback. Trumf eies av Norgesgruppen, som blant annet består av dagligvarebutikker som KIWI, Meny og Spar.

Fordeler

  • Cashback på både dagligvarer og bensin
  • Gebyrfritt å overføre bonus til bankkonto
  • Lav aldersgrense

Ulemper

  • Ikke mulighet for betalingsutsettelse
  • Tilbyr ingen forsikringer
  • En blir bundet til Norgesgruppen

Siden dette ikke er et betalingskort er det ikke noe renter på det. Du kan da heller ikke bruke det til å betale med eller utsette betalingen, men du får bonus på kjøp som registreres på Trumf-kortet ditt.

Den nedre aldersgrensen er 15 år, og om dere er flere i familien som handler kan dere inngå felles avtale om Trumf og spare sammen. Bruksområdet for dette kortet er stort sett innkjøp av dagligvarer, men en kan også oppnå bonus på drivstoff når en fyller hos betjente Shell-stasjoner.

Fordeler med Trumf Bonuskort

Med Trumf Bonuskort får du bonus, eller cashback, på dagligvarer kjøpt i Norgesgruppens butikker, drivstoff fylt på betjente Shell-stasjoner og varer du kjøper for bonusen i nettbutikken flust.no. Det er flere måter å få tilgang til denne bonusen på, du kan f. eks. gebyrfritt overføre den til kontoen din, bruke den på forskjellige varer på flust.no eller overføre den til SAS EuroBonus-kontoen din og bruke den til å betale for flyreiser.

Den nedre aldersgrensen er 15 år. Dette er en fordel både for ungdommer som kanskje allerede har flyttet ut for å gå på skole og ungdommer som kan knytte sitt kort til foreldrenes konto slik at det spares bonus også når husets tenåring får ansvaret for dagens middagsinnkjøp. Du må imidlertid være 18 år for å kunne registrere Trumf på bankkortet, men så lenge du husker å dra Trumf-kortet før du betaler får du bonusen registrert.

Det er ikke noen gebyrer for å eie eller bruke dette kortet, så du får ingen kostnader uansett om du bruker det mye eller lite.

Ulemper med Trumf Bonuskort

Siden dette er et bonuskort, ikke et betalingskort, gis det ikke betalingsutsettelse. Dette kan oppleves som en ulempe, spesielt om det er uken før lønnen kommer på konto, så om du har behov for en betalingsutsettelse kan et kredittkort, heller enn et bonuskort, være tingen for deg. Med Shell Mastercard får du 1% Trumfbonus på alle kjøp, som kan tas ut i kontanter, så dette kan være en god kombinasjon av bonus- og kredittkort.

En annen ulempe med Trumf Bonuskort, sammenlignet med andre kort, er at det ikke tilbyr noen form for forsikring av det du kjøper når du drar Trumf-kortet. Det er en stor fordel å slippe å tenke på forsikring, men med tanke på hva slags produkter Trumf-kortet gir deg bonus på er det kanskje naturlig at det ikke følger med forsikring.

Til tross for at Trumf gir deg bonus på dagligvarer kjøpt i Norgesgruppens butikker, slik at du har litt kjeder å velge mellom, blir du ganske bundet til Norgesgruppen, noe som er poenget med kortet. Hvis du vanligvis handler på de butikkene er jo dette greit, men hvis du foretrekker å handle på en butikk som ikke eies av dem eller fylle drivstoff på en annen stasjon enn Shell, kan et kredittkort som gir deg cashback eller rabatt på alt, som Shell MasterCard, være et greit alternativ.

Hvem passer Trumf Bonuskort for

Trumf Bonuskort passer for alle som jevnlig handler på Norgesgruppens butikker, siden det er her man får bonusen. Det er også viktig å tenke på at det ikke er et kort som gir kreditt eller betalingsutsettelse, men kun bonuser. Om du har behov for et lite lån eller å samle opp alle dagligvarekostnadene til en regning passer dette kortet altså ikke for deg.

Trumf Bonuskort
Trumf bonuskort sin logo

Cashback på både dagligvarer og bensin Gebyrfritt å overføre bonus til bankkonto Lav aldersgrense

Maks kreditt 0 kr
Betalingsutsettelse 0 dager
Aldersgrense 15 år år
Krav til inntekt 0 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 0,00%
Søk her
Privacy Policy