Thorn PrivatLån Pluss

Thorn PrivatLån Pluss
Lånebeløp: 10 000 - 100 000 kr
Nomiell rente: 9,90%
Løpetid: Opptil 72 måneder
Søk her

Merkevaren Thorn er for de fleste forbundet med utleie av hjemmeelektronikk, men Thorn Privat Finans har arbeidet med finansiering siden 1970. De tilbyr fleksible løsninger, og legger vekt på å gi deg seriøs og personlig rådgivning.

Med Thorn PrivatLån Pluss kan du låne opp til 100 000 kr, og renten begynner på 9,9%.

Fordeler

  • Erfarent selskap
  • Mulighet for betalingsfrie perioder
  • Raskt svar på søknaden
  • Rask utbetaling

Ulemper

  • Flere navn på tilsynelatende samme produkt
  • Til tider forvirrende nettside

Popularitet

Thorn har vært etablert i Norge i flere tiår, noe som er et godt tegn. Merkevaren er godt kjent, og Thorn har også utvidet lånetilbudet sitt med nettopp PrivatLån Pluss, siden de tidligere bare tilbød lån opp til 50 000 kr. Denne utvidelsen gjør at også dem som er på utkikk etter større forbrukslån har et alternativ i Thorn.

Godkjente søknader

Thorn oppgir at det er viktig for dem at låntakeres økonomi henger godt sammen, og de tilbyr som sagt seriøs og personlig rådgivning. Hvis de finner at økonomien din ikke tåler lånet du har bedt om vil de, som de aller fleste andre långivere, avslå søknaden. Thorn vil imidlertid gi deg beskjed om de finner at et annet låneprodukt kan passe bedre for deg, så her trenger du ikke sende flere søknader med forskjellige beløp.

Trygghet og service

Thorn har oppdatert nettsidene sine, og det er nå svært lett å finne frem til informasjon om hvordan man kontakter kundeservice, og man kan også be om at de ringer deg. Kundeservice er åpen utover kvelden, og i et mer begrenset tidsrom på lørdager.

Du kan forvente å få svar på søknaden din innen en time i kundeservice sin åpningstid, og du får pengene på konto senest dagen etter at låneavtalen er godkjent og signert. Her er det altså muligheter for å få lån på dagen!

En ekstra fordel med å låne fra Thorn er det de kaller PauseLån, som går ut på at du kan “pause” lånet i en måned. Dette avtaler du med Thorn, og du kan ha opptil to betalingsfrie måneder på lånet, men maks en per år. Det er kostnadsfritt å betale ned fortere enn planen, så hvis du har ekstra penger en måned kan du betale ned ekstra. Denne fleksibiliteten er en stor fordel for lånekundene.

Vilkår og kvalitet

Lånevilkårene hos Thorn er mye de samme som i resten av bransjen, aldersgrensen gjør at du må  være minst 20 år gammel, ha fast inntekt og fast bosted i Norge. Hos Thorn får du mye informasjon om økonomi, og dette er svært positivt.

Nettsiden deres fremstår for det meste som god og proft utformet, men innimellom leder lenker til den gamle versjonen, hvor alt fra forbrukslån til hvitevarer tilbys på samme nettside. Dette trekker litt ned, for man burde kunne forvente bedre fra et så stort selskap som Thorn.

Maksbeløpet på PrivatLån Pluss er ganske gjennomsnittlig, men Thorn har valgt å dele opp PrivatLån Pluss og PauseLån i to ulike sider. Vi har lagt til grunn at det er samme lån, og at Thorn har valgt å lage to sider for å fremheve muligheten for betalingspause, men dette kunne vært klarere.

Til tross for noe pirk som vi har påpekt her fremstår PrivatLån Pluss som et godt alternativ når det kommer til forbrukslån, fra en seriøs og skikkelig långiver.

Thorn PrivatLån Pluss
Lånebeløp: 10 000 - 100 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 72 måneder
Søk her
Privacy Policy