Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank
Santander Consumer Bank
Lånebeløp: 10 000 - 350 000 kr
Nomiell rente: 7,90%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

Santander Consumer Bank het tidligere GE Money Bank, men skiftet navn etter å ha blitt kjøpt opp av Banco Santander i november 2014. Santander er en av verdens største banker, som tilbyr lån fra 30 000 til 350 000 kr, og har til sammen nesten 1,5 millioner kunder.

Fordeler

  • Stor og trygg bank
  • 0 kr i etableringsgebyr
  • Tilbyr låneforsikring
  • Raskt svar på søknaden

Ulemper

  • Har ikke kundetjeneste i helgene
  • Høy nedre aldersgrense

Popularitet

Santander er en populær bank som mange føler det er trygt å bruke. Varemerket er kjent for mange, hvilket gjør det til et naturlig alternativ for alle som tenker på å søke om et rimelig forbrukslån.

Godkjente søknader

Santander Consumer Bank setter som vilkår at en må være over 25 år gammel, og tjene minst 200 000 kr. i året. Dette kan virke negativt og begrensende, men Santander har også over 800 000 kunder bare i Norge, og svært lang fartstid. Dette teller positivt for dem.

Trygghet og service med Santander Consumer Bank

Santander er faktisk en av verdens største banker, selv om mange nordmenn kanskje ikke forbinder den med en storbank i Norge. Å være kunde hos en storbank som Santander Consumer Bank har flere fordeler, f. eks. kan du tegne låneforsikring som sørger for at innskuddene blir betalt selv om du blir syk eller arbeidsløs.

Servicen er som en kan forvente av en storbank, profesjonell og kjapp. Som med de fleste andre banker og kredittselskaper har de åpningstid på kundeservice i vanlig kontortid, og stengt i helgene. Det er også i vanlig kontortid at søknaden behandles, men jevnt over er Santander en trygg bank med god kundeservice.

Vilkår og kvalitet

Santander har stort sett de samme vilkårene som øvrige banker og kredittselskaper når det gjelder forbrukslån. Du må være over 25 år gammel, noe som er litt høy aldersgrense sammenlignet med andre banker, men vilkårene gir også en følelse av økt sikkerhet. Du må også ha minst 200 000 i inntekt, ikke ha noen betalingsanmerkninger og må være bosatt i Norge.

Santander Consumer Bank holder høy kvalitet med tanke på at de er en stor og voksende virksomhet. Det er ikke noe spesielt å bite seg merke i, tjenesten gjør det den skal og hjemmesiden er informativ og anvendelig. Santander Consumer Bank er også et godt alternativ for å samle smålån og kredittkortgjeld for å senke rentekostnadene, og tilbyr naturligvis andre banktjenester som kredittkort (passer bedre for små, kortsiktige lån) og sparetjenester.

For lån opp til 70 000 kr er det ikke etablerings- eller termingebyr, mens for lån over er det etableringsgebyr på 950 kr og termingebyr på 70 kr. Du kan få inntil 15 års nedbetalingstid og den nominelle renten er fra 7,9% til 21,9%.

Santander Consumer Bank
Santander Consumer Bank
Lånebeløp: 10 000 - 350 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy