Røde Kors MasterCard

Røde Kors MasterCard
Røde Kors MasterCard kredittkort

1 % til humanitært arbeid uten ekstra kostnad 32 øre/liter drivstoffrabatt hos Statoil Reise- og avbestillingsforsikring

Maks kreditt 75 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 20 år
Krav til inntekt 200 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 21,6%
Søk her

Med Røde Kors MasterCard kan du få opp til 75 000 i kredittramme, og så lenge du betaler inn den brukte kreditten, er det ingen grense på hvor mye du kan donere i løpet av et år. Du må være 20 år eller eldre og ikke ha noen betalingsanmerkninger for å få dette kredittkortet.

Fordeler

  • 1 % til humanitært arbeid uten ekstra kostnad
  • 32 øre/liter drivstoffrabatt hos Statoil
  • Reise- og avbestillingsforsikring

Ulemper

  • Litt høy rente
  • Lite rabatter
  • Gebyr på kontantuttak

Dette kredittkortet er ikke anbefalt. Vi anbefaler heller:

santander flexi visa

365privat-mc-cc

Norwegian-kortet

Flexi VISA

365Privat Mastercard

Bank Norwegian

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

4% rabatt på valgfri kategori.3,65 prosent rabatt på klær, drivstoff og sko.Kredittramme opptil 100 000 kroner.
Inntil 50 dagers rentefrihet.0 kr i års- og etableringsgebyr!Gratis reiseforsikring.

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Røde Kors MasterCard utstedes av DNB, og er et kredittkort laget for at du skal kunne donere penger til veldedige formål uten noen ekstra kostnad for deg selv. Alt du trenger å gjøre er å betale med dette kortet, så går 1% av kjøpesummen til Røde Kors sitt humanitære arbeid.

Den nominelle renten er 21,60 % per år.

Dette er kortet for deg som ønsker å støtte veldedighet. Du får enkelte fordeler og rabatter, men den største fordelen er definitivt å vite at en har støttet en god sak kun ved å kjøpe noe.

Fordeler med Røde Kors MasterCard

I tillegg til at dette kortet donerer til veldedighet uten at du trenger å gjøre noe mer enn å bruke det får du fast drivstoffrabatt på 32 øre pr. liter hos Statoil. Rabatten trekkes fra ”der og da”, og kan fort bli litt penger om du bruker bilen mye. I tillegg får du tilgang til ulike rabatter og tilbud, så her blir både lommeboken og samvittigheten fornøyd.

Den maksimale rentefrie perioden er 45 dager, så om du skulle bruke kortet til uforutsette utgifter eller bare til å unne deg det lille ekstra har du litt tid på deg til å få betalt før renten begynner å løpe. Aldersgrensen er 20 år, så også unge kan støtte Røde Kors på denne måten.

Om du betaler minimum 50% av transportkostnadene med kortet får du også med en reiseforsikring som dekker alle husstandsmedlemmene eller inntil 3 medreisende, så du slipper å tenke på forsikring siden den følger med kjøpet.

Det er ingen årsavgift eller avgift på varekjøp, så dette kortet er gunstig å ha og å bruke.

Ulemper med Røde Kors MasterCard

Selv om dette kortet har Statoil-rabatt og enkelte fordeler, har det ikke noe cashback-program eller andre faste rabatter enn rabatten hos Statoil. Dette vil vanligvis være en ulempe, men siden dette kortet er beregnet på veldedighet kan en regne det som at prosenten som går til Røde Kors veier opp for dette.

Den nominelle renten er litt høyere enn andre kort, så her må en passe på å få betalt i tide, ellers kan det fort bli dyrt. Det er også litt høye gebyrer på kontantuttak, 30 kr + 1% av beløpet. Dette er ikke det høyeste blant kredittkortene, men kort som Norwegian-kortet tilbyr gratis kontantuttak i utlandet.

Hvem passer Røde Kors MasterCard for

Som nevnt er dette et kort som sørger for at du donerer til veldedighet uten at det koster deg noe ekstra, men det har heller ikke noen cashback eller faste fordeler utover Statoil-rabatten. Dette kortet passer altså best for dem som er opptatt av veldedighet, og ikke så opptatt av å spare mest mulig og å få flest fordeler. Når en dog ser på fordelene som faktisk finnes, nemlig fast bensinrabatt og reiseforsikring, passer kortet godt for en vanlig person eller familie som bruker bil og liker enkelheten som kommer med å få reiseforsikringen ordnet i det du betaler ferien.

Røde Kors MasterCard
Røde Kors MasterCard kredittkort

1 % til humanitært arbeid uten ekstra kostnad 32 øre/liter drivstoffrabatt hos Statoil Reise- og avbestillingsforsikring

Maks kreditt 75 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 20 år
Krav til inntekt 200 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 21,6%
Søk her
Privacy Policy