Loan.no

Loan.no
Lånebeløp: 5000 - 350 000 kr
Nomiell rente: 6,99%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

Loan.no er en norsk virksomhet som jobber med å formidle det beste forbrukslånet til deg. Dette er naturligvis gratis og uforpliktende for deg, men Loan.no har tatt kundeservice et nivå videre og gir deg svar med det samme. Når man også kun bruker omkring fire minutter på å fylle ut søknaden og kan få rask utbetaling blir dette et raskt lån som gjør at du kommer i gang med å realisere drømmene dine. Kundeservice svarer også raskt hvis du har noen spørsmål som du ikke finner svar på et sted på nettsiden, og du kan være sikker på at personlig informasjon ikke kommer på avveie.

Forbrukslån fra Loan.no gis i samarbeid med Ekspress Bank, og man kan låne fra 5000 kr til 350 000 kr. Maksbeløpet er altså ikke det høyeste man kan få, men vil fortsatt være høyt nok for mange. Nedbetalingstiden er fra 1 til 15 år og renten starter på 6,99%.

Fordeler

  • Lang nedbetalingstid
  • Lavt utgangspunkt for renten
  • Signering med Bank-ID
  • Lavere krav for lavere lånebeløp

Ulemper

  • Ikke det høyeste maksbeløpet
  • Litt høy aldersgrense på stort lån

Popularitet

Loan.no er en relativ ny låneformidler av forbrukslån, og er dermed kanskje ikke den mest kjente aktøren på lånemarkedet. Mange velger ofte å gå til en kjent og kjær aktør siden man vet hva man får, og det er for så vidt sant men det er ingen grunn til å frykte de nye aktørene. Loan.no har flere ting som gjør den til en utmerket låneformidler, som den nyeste teknologien innen kryptering, så du alltid kan føle deg trygg, svar på søknaden umiddelbart etter at den er sendt inn og samarbeid med Ekspress Bank, som driver i både Danmark og Norge.

Godkjente søknader

En av fordelene med Loan.no er at de skiller mellom stort og lite lån når kravene fastsettes. Dette er en fordel, både fordi man vet hva som er grunnkravene for det lånebeløpet man ønsker og fordi man slipper strenge krav for de minste beløpene. Inntektskravene er litt høye, hvilket vi kommer nærmere inn på under, men de kan også bidra til å forhindre at du låner mer enn du kan betjene. Maksbeløpet er heller ikke det høyeste, hvilket også kan påvirke godkjent-statistikken positivt. Med svar umiddelbart etter at søknaden er sendt inn kommer du også raskt i gang med det pengene skal brukes til eller eventuelt videre til andre långivere. Om du har en samboer eller ektefelle vil det å stå som medsøkere øke sjansen for å få forbrukslån betraktelig. En partner vet ofte at du tar opp lånet og om dere også har felles økonomi, hvorfor ikke søke sammen? Om dere låner til et felles prosjekt kan dette også være en mer ryddig løsning enn to separate lån.

Trygghet og service med Loan.no

Loan.no samarbeider som tidligere nevnt med Ekspress Bank, som har virksomhet i både Norge og Danmark. Dette kan gi ekstra trygghet til dem som er skeptisk til å bruke en såpass ny aktør som Loan.no, og sikkerheten er også ivaretatt på andre måter. All personlig informasjon sendes over sikker kobling og Loan.no bruker den nyeste teknologien innen kryptering, i tillegg til at signering skjer med Bank-ID. Alt dette bidrar til en sikker og effektiv låneprosess, slik at du får pengene raskere og kommer i gang med å realisere drømmene dine.

Når der gjelder kundeservice er det opplyst om både telefonnummer og epostadresse nederst på siden, men på ”Kontakt oss” er det kun en epostadresse. Det nevnes også et kontaktskjema uten at dette faktisk er på nettsiden. Det er helt greit å ikke ha et kontaktskjema når man har epostadresse man kan nås på, men når man nevner kontaktskjema bør det være på plass. Når det gjelder åpningstider er det oppgitt at man ofte får svar samme dag, og at de ønsker å besvare henvendelser innen 24 timer. Dette er en ganske grei responstid, men det er ikke oppgitt om dette også gjelder i helgene. Hvis man har et spørsmål på fredag kveld kan det være lenge å vente til mandag morgen før man får svar.

Vilkår og kvalitet

Vi nevnte over at kravene for stort lån og lite lån er forskjellige, og gjør det lettere å få et lite lån. Et lite lån er på 5000 – 50 000 kr, mens et stort lån er på inntil 350 000 kr. De to lånene har forskjellige aldersgrenser, på 20 og 23 år, og inntektskrav, på 200 000 kr og 300 000 kr. Dette virker ved første øyekast å være strengere enn mange andre lån, både når det gjelder aldersgrensen på stort lån og inntektskravet på begge. Mange lån har aldersgrenser på både 18 og 20 år og inntektskrav på under eller på 200 000 kr selv om maksgrensen er høyere enn den er her.

En fordel med at Loan.no har delt opp minstekravene og satt dem såpass høyt er at det kan bli lettere å få søknaden godkjent når man først oppfyller kravene. Det er naturlig nok en ulempe for dem som ikke får søke om selv mindre beløp på grunn av kravene, men de gir altså en bedre oversikt over hva som faktisk kreves for de ulike lånene.

Den nominelle renten starter på 6,99% og fastsettes individuelt. Dette er en ganske lav rente for forbrukslån og det er også mulig å betale ned raskere uten at det koster deg noe ekstra. På denne måten kan man velge en lengre nedbetalingstid for å få faste lave avdrag og så betale inn ekstra når man har råd til det. Tidligere nedbetaling betyr lavere rentekostnad og dermed sparte penger. En medsøker kan også gjøre at du får lavere rente, men det er alltid lurt å sammenligne tilbudene fra flere aktører før du velger noe, slik at du er sikker på å få det beste tilbudet. Det er viktig å se på den effektive renten, for både nominell rente og gebyrer spiller inn.

Loan.no
Lånebeløp: 5000 - 350 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy