L’EASY

L’EASY
L'EASY forbrukslån uten sikkerhet
Lånebeløp: 5 000 - 50 000 kr
Nomiell rente: 9,90%
Løpetid: Opptil 5 år
Søk her

L’EASY er først og fremst kjent som selger og utleier av forbruksvarer som hvitevarer og hjemmeelektronikk, men de har også noe lånevirksomhet. Du kan låne opp til 50 000 kr., og du kan ha en nedbetalingstid på maks 60 måneder (5 år). Når du har fylt ut skjemaet blir du kontaktet innen 3 timer, og du får svar på søknaden din i løpet av 24 timer.

Fordeler

  • Du får veldig raskt svar
  • Kun krav til fast inntekt, ikke beløp
  • Du bestemmer månedsbeløpene selv

Ulemper

  • Litt lavt maksbeløp
  • Ikke veldig kjent som långiver

Popularitet

L’EASY er mest kjent for salg og utleie av ting som hvitevarer og hjemmeelektronikk, men driver altså også med utlån av forbrukslån. Merkevaren er kjent for mange, og muligheten til å ta opp forbrukslån og kjøpe noe du ønsker deg på samme sted er både effektiv og ryddig. L’EASY foretar vanlig kredittvurdering av deg som kunde, og med relativt lave lånebeløp og når de selv legger vekt på at du skal kunne betjene lånet du tar opp tyder dette på at det er minst like trygt å låne hos L’EASY som et større foretak.

Godkjente søknader hos L’EASY

L’EASY legger som nevnt vekt på at kundene skal kunne betjene lånene sine, og det er ikke likviditet og sikkerhet som er avgjørende, men betalingsevne. Maksbeløpet hos L’EASY er relativt lavt, men hvis du får avslag bør du vurdere å søke om et mindre beløp. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger, men disse slettes så snart du har betalt det utestående, eventuelt som hovedregel etter fire år.

Trygghet og service

L’EASY utfører kredittsjekk og –vurdering på lik linje med alle andre långivere i Norge, og har også et relativt lavt maksbeløp. Maksbeløpet kan virke negativt, og om du trenger å låne mye, f. eks. til egenkapital på en bolig, er det flere andre lån her på KredittGuiden.com som kan passe for deg. Når maksbeløpet er såpass lavt kan det imidlertid forhindre at du låner mer enn du kan betjene, både siden lånet i seg selv er lavt men også fordi renten blir lavere.

L’EASY sin kundesørvis er tilgjengelig både via deres e-postadresse og telefonnummer, og på hverdager er kundesørvis åpen fra kl. 8 til kl. 19, i tillegg til mer begrenset åpningstid på lørdager. Dette er et stort pluss, siden man kan ringe i større grad når det passer en selv (å bruke lunsjpausen til å sitte i telefonkø er ikke alltid like gøy), og man slipper å vente til mandag om man lurer på noe på lørdag.

Vilkår og kvalitet

Vilkårene for lån hos L’EASY er for det meste standardvilkår. Du må være minst 20 år gammel, noe som er en litt lavere aldersgrense enn enkelte andre i bransjen, du må ha vært folkeregistrert i Norge i minst to år og du må ha fast inntekt. Det er ikke oppgitt noe minimumsbeløp for inntekten, slik enkelte långivere har, og dette gjør at også de som tjener lite, men er gode til å disponere pengene sine kan få lån. Som nevnt godtas ikke betalingsanmerkninger heller.

L’EASY
L'EASY forbrukslån uten sikkerhet
Lånebeløp: 5 000 - 50 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 5 år
Søk her