Forbrukerhjelpen lån

Forbrukerhjelpen lån
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 11,00%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

Forbrukerhjelpen er en nettjeneste for lån og andre tjenester. I løpet av de siste to årene har de hatt over 80 000 kunder, og de tilbyr lån fra 5 000 kr til 360 000 kr. Du får svar raskt, og pengene utbetales i løpet av få dager.

Fordeler

  • Mange fornøyde kunder
  • Rask tilbakemelding
  • Relativt lavt krav til årsinntekt

Ulemper

  • Lite kjent merkevare
  • Oppgir ikke hvem de samarbeider med

Popularitet

Forbrukerhjelpen er kanskje ikke den mest kjente merkevaren, men de har hatt over 80 000 kunder i løpet av de siste to årene. Dette er ganske gode tall, og tyder på at det er flere som synes det er enkelt og greit å bruke Forbrukerhjelpen til å skaffe seg lån uten sikkerhet. Når du har sendt inn søknaden på nettsidene deres får du rask tilbakemelding, med tilbud du står helt fritt til å takke ja eller nei til.

Godkjente søknader

Forbrukerhjelpen samarbeider med flere långivere, noe som i seg selv øker sjansen for å få lån uten sikkerhet. De har også mildere vilkår enn mange i bransjen med tanke på alder og inntekt, noe som kan tyde på at de godkjenner flere søknader. De har også et høyt antall kunder, noe som også taler for at søkere får tilbud fra minst en av deres samarbeidspartnere.

Trygghet og service med Forbrukerhjelpen

Forbrukerhjelpen er ikke den mest kjente lånemegleren i Norge, men dette betyr ikke at de ikke er trygg långiver for lån uten sikkerhet. Forbrukerhjelpen har hatt flere tusen kunder, og må også forholde seg til norsk lov, som i stor grad beskytter forbrukere. Det er heller ikke Forbrukerhjelpen som låner deg pengene, men deres samarbeidspartnere. En søknad er ikke forpliktende, og du kan takke nei til alle tilbudene du får, om du måtte ønske det.

Det er ikke oppgitt hvor lenge kundeservice er åpen, men de har både telefonnummer og e-postadresse opplyst på nettsidene sine, samt post- og besøksadresse. Hvis du skulle ønske å vite mer om Forbrukerhjelpen har du altså mange muligheter.

Vilkår og kvalitet

Vilkårene hos Forbrukerhjelpen er stort sett standardvilkår i bransjen, dog litt mildere på enkelte punkter. Kravet til minsteinntekt er på 200 000 kr, noe som er oppnåelig for mange. Dette er mye mildere vilkår enn en del andre, men husk på at det foretas en individuell vurdering, og at långiver kan synes din økonomiske situasjon ikke klarer lånet du har bedt om. Det er også krav til at man er minst 25 år gammel for å få lån, hvilket er en del strengere enn en del andre tilbydere av forbrukslån. Det er uansett viktig å ikke låne mer enn man trenger, selv om man har muligheten til det. Om du har betalingsanmerkninger kan du heller ikke låne gjennom Forbrukerhjelpen. Om du har betalingsanmerkning kan du få lån uten sikkerhet hos enkelte långivere, men da som regel kun hvis du kan stille sikkerhet i noe.

Forbrukerhjelpen lån
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy