Ekspresskreditt

Ekspresskreditt
Lånebeløp: 1000 - 6000 kr
Nomiell rente: 328,50%
Løpetid: Opptil 45 dager
Søk her

Ekspresskreditt er et forbrukslån fra Ferratum Bank. Banken er en del av Ferratum Group, som var den første långiveren som tilbød mikrolån i Europa. Dette skjedde i 2005, og de er nå tilgjengelig i 22 land og har hjulpet mer enn 1,5 millioner kunder. Prosessen er tilpasset slik at det hele går veldig raskt, og du får ofte beskjed innen 15 minutter om lånet er godtkjent eller ikke. Med Ekspresskreditt kan du altså få lån på dagen, om prosessen går raskt. Maksbeløpet er lavt, sammenlignet med andre forbrukslån, for hos Ekspresskreditt kan du låne maks 6000 kr.

Fordeler

  • Selskap med lang erfaring
  • Veldig raskt svar
  • Enkel søknadsprosess

Ulemper

  • Lave lånebeløp

Popularitet

Ferratum har som nevnt flere kunder rundt omkring i verden, men dette er i større grad et nisjeprodukt enn andre lån uten sikkerhet. Både beløp og nedbetalingstid gjør at dette lånet er aktuelt for færre, men hvis du trenger penger raskt kan et lån fra Ekspresskreditt være et godt alternativ til kredittkort. Med svar om godkjenning og utbetaling i løpet av 15 minutter er det mye raskere enn en lengre søknadsprosess.

Godkjente søknader

Ekspresskreditt har som nevnt mye lavere maksbeløp enn andre forbrukslån, og det kan dermed være lettere å få lån hos dem, siden banken tar mindre risiko. Når det er sagt bør man alltid tenke over om man har behov for, og klarer å betale tilbake, lånet man vil søke om. Dette er imidlertid små lån som betales tilbake raskt, så selv om renten på papiret ser høy ut er ikke dette veldig store beløp. Om du f. eks. kun skal ha et lite lån mens du venter på lønningsdagen kan du betale så snart lønnen er på konto, og dermed spare rentekostnader.

Trygghet og service

At låneprosessen går svært raskt, sammenlignet med tradisjonelle lån, kan få enkelte til å begynne å undre. Det er imidlertid ingen grunn til å frykte for sikkerheten rundt lån fra Ekspresskreditt. Prosessen går over internett hvor du legitimerer deg med Bank-ID, og med lavere beløp tar både du og långiver lavere risiko, slik at det blir lettere å vurdere søknaden. Du kan også se nøyaktig hva kostnaden blir gjennom lånekalkulatoren deres, og det er kun rentekostnader å betale i tillegg til lånebeløpet.

Kundeservice er kun åpen i vanlig arbeidstid fra kl. 09 til kl. 17 på hverdager, hvilket er en liten ulempe, men man kan alltids sende dem epost, selv om denne bare besvares i åpningstiden. De har også en god ”ofte stilte spørsmål”-side hvor man finner svar på mye av det man ellers ville måttet kontaktet kundeservice om.

Vilkår og kvalitet

De eneste faste vilkårene for å få lån hos Ekspresskreditt er en aldersgrense 21 år, at man har Bank-ID, norsk bankkonto og mobilnummer samt personlig epostadresse. Det er ikke noen faste krav til minimumsinntekt, slik mange andre lån har, så her er det bare å søke. Husk imidlertid at lånet skal betales tilbake i løpet av 15 til 45 dager, så hvis du vet at du ikke kommer til å ha pengene innen da bør du ikke ta opp lån.

Renten på lån fra Ekspresskreditt er fra 328,5% til 340,67%, avhengig av størrelsen på lånet og nedbetalingstiden. På papiret ser dette ut som om det er veldig dyrt, men man bør huske på at dette er kortsiktige lån. Det totale beløpet man betaler for å få låne er kanskje høyt i forhold til lånebeløpet, men det er for å kompensere for at prosessen går raskt, helt fra søknaden sendes inn til lånet betales tilbake. Hvis du har flere små gjeldsposter av denne typen kan det være lurt å refinansiere til et større lån.

Ekspresskreditt
Lånebeløp: 1000 - 6000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 45 dager
Søk her
Privacy Policy