Coop MasterCard

Coop MasterCard
Coop Mastercard logo

2 % medlemsbonus og kjøpsutbytte når du handler hos Coop 1% cashback på alle kjøp unntatt konkurrerende dagligvarebutikker Reise- og avbestillingsforsikring

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 18 år
Krav til inntekt 200 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 22,60%
Søk her

Coop MasterCard er et av Coops to kredittkort – det andre er Coop Medlems- og Betalingskort. Coop MasterCard utstedes av EnterCard, som er en bankuavhengig kredittkortutsteder. De utsteder VISA og MasterCard gjennom re:member, i tillegg til samarbeid med blant annet Coop.

Fordeler

  • 2 % medlemsbonus og kjøpsutbytte når du handler hos Coop
  • 1% cashback på alle kjøp unntatt konkurrerende dagligvarebutikker
  • Reise- og avbestillingsforsikring

Ulemper

  • En må være Coop-medlem
  • Gebyr på både kontantuttak og overføring til konto

Dette kredittkortet er ikke anbefalt. Vi anbefaler heller:

santander flexi visa

365privat-mc-cc

Norwegian-kortet

Flexi VISA

365Privat Mastercard

Bank Norwegian

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

4% rabatt på valgfri kategori.3,65 prosent rabatt på klær, drivstoff og sko.Kredittramme opptil 100 000 kroner.
Inntil 50 dagers rentefrihet.0 kr i års- og etableringsgebyr!Gratis reiseforsikring.

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Den maksimale kredittgrensene er 100 000 kr, og du må være minst 18 år gammel og medlem av Coop for å kunne søke om kredittkortet. Kortet gir deg ekstra bonus i Coop-butikker og 1% cashback på alle kjøp unntatt i konkurrerende dagligvarebutikker. Dette er altså et kredittkort som kan brukes til alt fra reparasjon av bilen til daglige innkjøp.

Den årlige nominelle renten er 22,60%.

Fordeler med Coop MasterCard

Kredittrammen på Coop MasterCard er relativt høy, så du har fleksibilitet i bruken. Du kan altså både betale årets familieferie og kjøpe ny vaskemaskin samme måned, men pass på at gjelden ikke hoper seg opp, for renten er litt høy.

Med dette kredittkortet får du 1% medlemsbonus på alt du handler hos Coop. Dette kommer i tillegg til kjøpeutbyttet på 1% du får som Coop-medlem, så kortet sørger faktisk for en dobling. I tillegg til dette får du 1% bonus på all annen handel, med unntak for handel på konkurrerende dagligvarebutikker i Norge.

Den maksimale rentefrie perioden er 45 dager. Dette er normalen blant kredittkort, og gjør at du får litt tid på deg til å få betalt regningen før rentene medfører større kostnader.

Den nedre aldersgrensen er 18 år, noe som er en fordel for unge som ofte blir ekskludert fra andre kredittkort på grunn av alderen. Med dette kortet kan også de som nettopp har blitt myndig nyte godt av bonus og reise- og avbestillingsforsikring. Reiseforsikringen får du når du betaler minst 50% av transportkostnadene med kortet, og den gjelder for deg, familien eller opptil tre medreisende. Du kan også kjøpe andre forsikringer, som ID-tyveriforsikring, til en billig penge.

Det er ikke noen årspris på dette kredittkortet, og det er heller ikke noen gebyrer på varekjøp.

Ulemper med Coop MasterCard

En av ulempene med Coop MasterCard er at man må være Coop-medlem for å kunne få kredittkortet. Dette virker kanskje logisk, siden en del av fordelene er knyttet til kjøp hos Coop, men det kan oppleves litt styrete og irriterende å måtte melde seg inn i Coop før en kan søke om Coop MasterCard.

Den nominelle renten på 22,60% er også litt høy, og du finner mange kort med lavere renter. Hvilket kort du bør velge avhenger av behovene dine. Hvis du bare trenger et lite lån en måned og kan betale det tilbake etter bare en måned med renter går 22,60% fint, mens hvis du skal gjøre større innkjøp som betales over lengre tid bør du enten se på forbrukslån eller et kredittkort med lav rente som for eksempel Santander Red.

Det er også gebyrer på både kontantuttak og overføring fra kredittkortet til kontoen. Disse er ikke de høyeste, og en finner kredittkort med lang høyere gebyr, men f. eks. Bank Norwegian VISA tilbyr gebyrfrie kontantuttak i utlandet.

Hvem passer Coop MasterCard for

Som nevnt er det en forutsetning for å kunne søke at man er medlem i Coop. Siden du får dobbel bonus hos Coop og ingen bonus hos konkurrerende dagligvarebutikker er det også større muligheter for å få bonus om man handler mye på Coop, og mindre på andre dagligvarebutikker.

Kortet kan brukes til flere forskjellige formål, siden du får bonus på alle innkjøp og reiseforsikring når minst 50% av transportutgiftene er betalt med kortet. En bør imidlertid være en disiplinert bruker, siden renten er litt høy.

Coop MasterCard
Coop Mastercard logo

2 % medlemsbonus og kjøpsutbytte når du handler hos Coop 1% cashback på alle kjøp unntatt konkurrerende dagligvarebutikker Reise- og avbestillingsforsikring

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 18 år
Krav til inntekt 200 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 22,60%
Søk her
Privacy Policy