CompareKing forbrukslån

CompareKing forbrukslån
Compareking sammenligner lån
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 7,90%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

CompareKing er en låneformidler som blant annet tilbyr forbrukslån i samarbeid med flere store banker. Du kan låne opptil 500 000 kr over opp til 15 år, og tjenesten er helt gratis og uforpliktende for deg som forbruker.

Fordeler

  • Høyt maksbeløp
  • Lang nedbetalingstid
  • Relativt lavt inntektskrav

Ulemper

  • Litt vanskelig å se nøyaktig hvilke banker de samarbeider med
  • Kundeservice kun på chat

Popularitet

CompareKing er en tjeneste som kan gi deg flere lånetilbud, og dermed større sjanse for å få innvilget lån. Det gjør det lettere for deg som kunde å sammenligne de ulike tilbudene, siden du får dem samtidig og kan se vilkårene opp mot hverandre. Gjennom en låneformidler har bankene også større konkurranse, hvilket nesten alltid er til din fordel.

Godkjente søknader

CompareKing samarbeider med flere ulike banker, hvilket som nevnt øker sjansen for lån. Blant annet har CompareKing samarbeid med Svea Direkte, BB Finans, AS Financiering og yA Bank. De har imidlertid også relativt lavt inntektskrav i tillegg til høyt maksbeløp, og det kan være vanskelig å få låne høye beløp om man er ung og tjener lite. En bør alltid forsikre seg om at lånet en ber om kan betjenes, og misligholdte lån kan få store konsekvenser, f. eks. i form av betalingsanmerkning.

Trygghet og service med CompareKing

CompareKing oppgir selv at de samarbeider med flere store banker, men man må lete litt på nettsiden deres for å finne en fullstendig liste. Bankene er imidlertid seriøse aktører på det norske markedet, så dette trekker ikke så veldig mye ned. CompareKing reguleres av retningslinjer fra Finanstilsynet, og tjenesten de tilbyr er derfor helt gratis for deg som forbruker.

CompareKing har kun kundeservice på chat og mail. Denne er åpen fra 10-18 på hverdager, og stengt i helgene. Åpningstiden er et pluss, siden mange kan ha problemer med å få tid til å ta kontakt i vanlig arbeidstid, men at det ikke er et telefonalternativ for dem som ønsker det er et lite minus.

Vilkår og kvalitet

CompareKing har stort sett vilkår på samme nivå som resten av bransjen. Du kan få maks 15 års nedbetalingstid, noe som gjør at du til en viss grad kan bestemme størrelsen på månedsbeløpene dine selv. Du må være 20 år gammel for å få lån, og ha en inntekt på minimum 120 000 kr årlig. Særlig inntektskravet er positivt, siden det er lavere enn en del andre långivere.

Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker. En betalingsanmerkning skal slettes så snart gjelden er betalt, og det er alltid å anbefale å få slettet betalingsanmerkninger før en tar opp ny gjeld.

CompareKing forbrukslån
Compareking sammenligner lån
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy