AS Financiering

AS Financiering
AS Financiering forbrukslån
Lånebeløp: 10 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 3,85%
Løpetid: Opptil 10 år
Søk her

AS Financiering er et finansieringsselskap som eies av Sparebanken Øst. De har tradisjoner tilbake til 1930, og gir lån til kjøretøy med pant i låneobjektet. Dette er altså ikke et typisk forbrukslån, men et lån med sikkerhet. Hvor mye du kan låne avhenger av blant annet hvor mye det du skal låne til koster, og nedbetalingstiden kommer an på hva du kjøper. For billån kan du f. eks. få opptil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid. Du kan søke om lån fra AS Financiering enten gjennom dem eller gjennom en låneformidler som Centum.

Fordeler

  • Svar på dagen
  • Mulighet for å låne hele eller størsteparten av lånesummen
  • Du kan kjøpe betalingsforsikring om du ønsker ekstra trygghet

Ulemper

  • Pant i låneobjektet
  • Ikke alltid mulighet til å låne hele kjøpesummen

 

 

 

Popularitet

AS Financiering er som nevnt eid av Sparebanken Øst, som, som navnet tilsier, først og fremst holder til på Østlandet. Dette gjør kanskje at mange tror man må bo på Østlandet for å kunne låne av dem, men dette stemmer ikke. Du kan som nevnt søke om lån fra AS Financiering gjennom en låneformidler, så om du fortsatt er skeptisk til å velge en bank fra et annet sted enn der du bor kan du søke hos flere långivere med en søknad. Om du skulle få innvilget søknaden flere steder står du fritt til å velge hvor du vil låne.

Godkjente søknader

Siden lånene som AS Financiering tilbyr har pant i låneobjektet kan det være lettere å få låne gjennom dem enn et lån uten sikkerhet. Dette betyr imidlertid ikke at de ikke vurderer din økonomiske situasjon og evne til å betale lånet du ber om, og du kan risikere å få nei. Hvis du sliter med å få lån kan det være lurt å spare opp til egenkapital, så du slipper å låne hele lånesummen.

Trygghet og service med AS Financiering

Sparebanken Øst, som eier AS Financiering, ble etablert helt tilbake i 1843, og er en av Norges største alliansefrie sparebanker. Selskapets alder og størrelse gir et godt inntrykk, og skaper større trygghet. At man må stille pant i låneobjektet kan oppleves som en ulempe, men gir også lavere rente som kan være lettere å betjene. Renten for billån starter på 3,85%, og det er også mulig å kjøpe en betalingsforsikring i tilfelle man skulle få problemer med økonomien.

Kundeservice er tilgjengelig på både mail, telefon og chat. Sparebanken Øst har også fysiske kontorer på over 20 forskjellige steder på Østlandet, så her er det flere forskjellige måter å få svar på alle spørsmål du måtte ha. Du får også svar på dagen når du søker om lån, så du slipper å vente lenge.

Vilkår og kvalitet

Vi har ikke funnet noe grunnvilkår for å få lån hos AS Financiering, men man må være minst 18 år gammel for å få lån i Norge. Et generelt vilkår hos flere banker og låneformidlere er også at man har fast inntekt, enten fra arbeid eller pensjon. Dette er viktig for at långiver skal være sikker på å få tilbake pengene de har lånt ut.

Du kan låne hele eller deler av kjøpesummen til bil, caravan og MC, mens et båtlån kan være maks 80% av kjøpesummen. Husk imidlertid på at det kan være andre begrensninger på hvor mye du kan låne til andre ting – om du ikke har økonomien til å låne hele kjøpesummen til en svært dyr bil bør du vurdere en billigere eller prøve å spare opp egenkapital.

Vi har ikke funnet noe om hvorvidt AS Financiering godtar betalingsanmerkninger, men hovedregelen blant norske banker er at det ikke godtas. En betalingsanmerkning slettes som hovedregel etter fire år, eventuelt så snart kravet er betalt. Det enkleste er dog å søke om lån fra AS Financiering via en av deres lånemeglere. Slik får du tilbud fra en rekke banker og utlånere på samme søknad. AS Financiering samarbeider blant annet med CompareKing, Centum og Finansa.

AS Financiering
AS Financiering forbrukslån
Lånebeløp: 10 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 10 år
Søk her
Privacy Policy