365Privat MasterCard

365Privat MasterCard
365Privat MasterCard kredittkort

Høy cashback og fast drivstoffrabatt Null i års- og etableringsgebyr 45 rentefrie dager

Maks kreditt 50 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 21 år
Krav til inntekt 300 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 21,40%
Søk her

365Privat MasterCard tilbys av Danske Bank i Norge. Danske Bank er et av Nordens ledende finanskonsern, og en av de ledende bankene i Norge.

Fordeler

  • Høy cashback og fast drivstoffrabatt
  • Null i års- og etableringsgebyr
  • 45 rentefrie dager

Ulemper

  • Noe lav kredittramme
  • Ingen reiseforsikring

365Privat MasterCard sin kredittramme er kun på 50 000 kr, noe som er litt lavere enn andre kredittkort. Aldersgrensen på 21 år utelukker også de yngste brukerne. 365Privat MasterCard har imidlertid flere gode tilbud som høy cashback og bensinrabatt på Esso-stasjoner og null i gebyr for vanlig bruk sett bort fra kontantuttak. Dette kortet egner seg best til kjøp av sko og klær samt bensin, men en bør passe på at cashback-grensen er på 2 000 kr per 12 måneder. For en familie med høyt forbruk av sko og klær kan løsningen være at hver voksen har hvert sitt 365Privat MasterCard kredittkort.

Nominell rente er på 21,40% per år, så dette kortet bør først og fremst benyttes om du er en disiplinert bruker som betaler regningen i tide. For den som trenger fleksibiliteten kreditten gir kan det være lurt å velge et kort som har lav rente fremfor høy cashback.

Fordeler med 365Privat MasterCard

Dette kortet har svært gode muligheter for cashback om kortet brukes riktig. Du får hele 3,65% på alt du handler i skobutikker, bensinstasjoner og klesbutikker, i tillegg til en 30 øre/liter drivstoff rabatt på Esso-stasjoner i Norge. Ved å bruke kredittkortet på slike innkjøp kan du faktisk spare penger, og spesielt om livssituasjonen din gjør at det går mye penger på klær, sko og bensin. I tillegg til de gode cashback-avtalene får du også gode rabatter på hoteller og restauranter på opptil 25%. Her kan du virkelig spare penger ved å bruke kredittkortet.

Du får opptil 45 rentefrie dager, noe som er et godt tilbud på høyde med bransjestandarden. Rentefrie dager gjør at slipper å vente til neste lønning før du kan kjøpe det du har lyst på eller trenger uten at du pådrar deg ekstra kostnader, gitt at du betaler innen de 45 dagene.

Det er 0 kr i årsgebyr, etableringsgebyr, eFaktura-gebyr og transaksjonsgebyr ved varekjøp. Det eneste du må betale gebyr på ved vanlig bruk er om du tar ut penger, noe som begynner å bli mindre og mindre vanlig. For en kunde som kun bruker kortet til å betale med og ikke tar ut penger er det praktisk talt gratis å bruke.

Ulemper med 365Privat MasterCard

Kredittrammen på dette kortet er noe lav sammenlignet med hva som er mulig å få hos andre kredittkortutstedere. Dette er en ulempe, siden det setter begrensninger på hvor mange uforutsette utgifter kortet kan hjelpe deg med eller hvor store innkjøp du kan finansiere gjennom nedbetalingen.

Aldersgrensen på 21 år er ikke veldig høy, men med tanke på at det finnes kort som 18-åringer kan søke om kan denne aldersgrensen være ekskluderende, og de yngste kredittkortsøkerne bør se seg om etter et annet kort.

En større ulempe er at 365Privat MasterCard ikke tilbyr reiseforsikring eller avbestillingsforsikring. Dette er en stor ulempe, siden mange bruker kredittkortet til å bestille ferien nettopp fordi det gir sikkerhet gjennom forsikringer. De høye uttaksgebyrene gjør også at kortet ikke er så attraktivt å ta med seg på ferie hvor en gjerne tar ut lokal valuta fremfor å trekke kortet i hver suvenirbutikk. Til uttak i utlandet vil vi heller anbefale for eksempel Bank Norwegian VISA som har gebyrfrie uttak.

Hvem passer 365Privat MasterCard for

Siden det ikke tilbyr reiseforsikring og har høye uttaksgebyr passer dette kortet best for bruk i Norge. Om du bruker det rett er det imidlertid mye å spare. Du får cashback på drivstoff, klær og sko, så om du bruker svært lite av dette er nok ikke dette kortet for deg. For en barnefamilie som sliter ting ut raskt og kjører mye kan begge voksne i familien ha hvert sitt kort for maksimal utnyttelse av fordelene, eventuelt kan en vurdere et eget drivstoffkort.

365Privat MasterCard
365Privat MasterCard kredittkort

Høy cashback og fast drivstoffrabatt Null i års- og etableringsgebyr 45 rentefrie dager

Maks kreditt 50 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 21 år
Krav til inntekt 300 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 21,40%
Søk her
Privacy Policy