De beste smålånene i 2016

smalan

Om du bare trenger litt penger, blir de vanlige forbrukslånene fort ganske dyre på grunn av etableringsgebyr og andre faste avgifter. Heldigvis finnes det råd også for deg som ikke trenger mer enn noen tusenlapper. Du kan enten gå for et kredittkort om du har muligheten til det og kun trenger pengene ukene med rentefrihet. Har du imidlertid betalingsanmerkninger, blir det fort vanskelig å få et kredittkort. Og da er smålån svaret. Her er de beste smålånene i 2016!

#1 – Ekspresskreditt: Enkelt, billig og bra

Ekspresskreditt er et smålån fra Ferratum Bank – et bankkonsern som operer i store deler av Europa. Lån fra Ekspresskreditt er hurtig, effektiv og billig. Du kan låne maksimalt 6 000 kroner, i inntil 45 dager, noe som til forveksling kan minne mye om vilkårene fra et kredittkort. Fordelen er imidlertid at Ekspresskreditt godtar også deg som har betalingsanmerkninger og en dårlig økonomi. Hos Ferratum Bank får nemlig alle en sjanse – også de med svak økonomi.

#2 – Folkia: Et populært smålån

Folkia har nesten blitt synonymt med smålån. Folkia tok i sin tid markedet med storm da de var veldig tidlig ute på det skandinaviske markedet for smålån. Hos Folkia kan du låne opptil 20 000 kroner, i inntil 12 måneder. Dette er ypperlig også for deg som trenger litt mer enn det du vanligvis kan ta opp på et kredittkort, eller for deg som har behov for litt lengre nedbetalingstid. Også Folkia har romslig behandling av søknadene, men er litt strengere enn Ekspresskreditt. Har du betalingsanmerkninger har du med andre ord bedre sjanser hos Ekspresskreditt enn Folkia.

#3 – KlikkLån: Et enkelt lån

KlikkLån er ment å være veldig enkelt – og på dette punktet lykkes KlikkLån svært godt. Enklere enn KlikkLån blir det nemlig ikke; klikk, klikk, klikk – pengene på konto. KlikkLån befinner seg imidlertid i grenseland vilkårsmessig for et smålån. Hos KlikkLån kan du låne fra 5 000 kroner til 75 000 kroner, over inntil 6 år. KlikkLån er med andre ord en mellomting mellom et forbrukslån og et smålån – eller begge deler om du vil. KlikkLån har imidlertid lave gebyrer, og hyggelige renter – og det, sammen med at KlikkLån er så enkelt, gjør at KlikkLån fortjener en god tredjeplass.

#4 – L’EASY: Det er virkelig “easy”

L’EASY sitt slagord er “it’s easy” – det er enkelt, og det er virkelig enkelt med L’EASY. Vi berømmet KlikkLån for å holde det enkelt, men også L’EASY fortjener honnør for sin minimalistiske og enkle søknadsprosess. Her trenger du ikke å gå i spagat for å få pengene du trenger. Du fyller ut et enkelt skjema, og får svar på minuttet om du er kvalifisert for et smålån hos L’EASY. Enkelt, greit – og veldig billig; akkurat slik et smålån skal være!

#5 – Thorn: En klassiker

Thorn er en gammel traver på markedet for forbrukerfinansiering og smålån i Norge. Thorn og L’EASY var to av de første, og lenge de største. Mang et kjøleskap, mang en vaskemaskin, har blitt finansiert av Thorn. Thorn har i likhet med L’EASY imidlertid beveget seg vekk fra eksklusivt å finansiere varekjøp og leasingavtaler, men tilbyr også smålån uten sikkerhet til kunder over hel Norge. Med Thorn kan du låne fra 5 000 kroner til 50 000 kroner i inntil 6 år.

#6 – FokusLån: En spennende nykommer

FokusLån er et annerledes lånekonsept fra L’EASY. FokusLån markedsfører seg med slagordet “lånet med fokus på dine behov”. Med FokusLån får du muligheten til å nedbetale hele lånet år det passer deg. Du kan gjøre det når som helst, uten at det koster ikke en krone. Vil du starte med en rente- og avdragsfri periode, eller starte å betale tilbake med en gang? Du bestemmer. FokusLån har ingen termingebyrer, og er svært fleksibel med å innvilge betalingsfrie perioder.

#7 – Frogtail: For deg som trenger litt ekstra tid

Frogtail er smålånet med lengst nedbetalingstid sett opp mot lånesum. Hos Frogtail kan du låne opptil 20 000 kroner i inntil 2 år; veldig gunstig. Er du for eksempel student, arbeidsledig, uføretrygdet eller lavt lønnet, er Frogtail en ypperlig måte å finansiere depositum, egenkapital, en ferie, et nytt kjøkken, en hyggelig julefeiring eller noe annet du ikke har penger til akkurat nå. Livet er ikke bare penger, men opplevelser koster, så hvorfor ikke unne seg noe nå mens du lever? Dette er tanken bak Frogtail; unn deg noe mens du kan – regningen kommer tidsnok uansett.

Privacy Policy